(Poistunut julkaisusta)

Korjaamon työnjohtaja, Haka Center Oy
Rekrytointipalvelu Sihti Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.3.2019

Asiakkaamme Haka Center Oy työkoneiden asiantuntija, jonka palvelut kattavat maatalous- ja maanrakennuskoneet sekä kiinteistö- ja tienhoidon koneiden myynnin ja varustelun. Haemme nyt heidän toimintojen laajentuessa Kempeleen toimipisteeseen KORJAAMON TYÖNJOHTAJAA.

Työn kuvaus:
Työt alkavat sopimuksen mukaan valitun henkilön käytettävyys huomioiden ja palkkaus on niin ikään sopimuskysymys.

Toivomme sinulta:
Haemme henkilöä, jolla on jo kannuksia kerätty raskaamman kaluston työnjohdon ja/tai asennuksen tehtävistä. Langat pysyvät käsissäsi niin korjaamo- kuin varaosatoiminnoissakin eikä sesonkien tuoma työkuorman vaihtelu aiheuta ylimääräistä stressiä. Organisoit ja johdat toimintoja omalla aktiivisella esimerkilläsi ja asenteellasi. Tehtävä edellyttää teknistä koulutusta.

Tehtäviisi kuuluu:
Tehtäviisi kuuluu korjaamopalveluiden työnjohtajana vastata korjaamon toiminnasta aina työnvastaanotosta laskutukseen saakka. Teet tiivistä yhteistyötä nykyisen korjaamopäällikön kanssa, toimit vahvasti asiakaspalvelun parissa ja omalla asiantuntevalla otteella kehität palveluja ja työtapoja. Tulet toimimaan asentajien lähimpänä esimiehenä.

Tarjoamme sinulle:
Tarjoamme sinulle työpaikan tekevässä ja ammattitaitoisessa työyhteisössä sekä sopimuspalkan.

Ensimmäinen askelesi kohti uusia haasteita on lähettää hakemuksesi ja CV:si Adeccon sivujen, www.adecco.fi kautta. Lähetä hakemuksesi 24.03.2019 mennessä. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccolta Sanna Räisänen, sanna.raisanen@adecco.fi tai p. 040 649 3121.