Korjaamon asiakaspalvelija Huittisiin
Eezy Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 22.4.2021

Atula Huoltopalvelut Oy on maatalous, maanrakennus- ja metsäkoneiden valtuutettu merkkikorjaamo ja varaosajälleenmyyjä, jolla on toimipisteet Loimaalla, Huittisissa, Maskussa ja Vahdolla. Korjaamomme palvelee asiakkaita myös kentällä.

Huittisten toimipisteessä painottuu Agco Suomi Oy:n edustamien merkkien (mm. Valtra-, Fendt- traktori sekä Sampo Rosenlew -leikkuupuimurit) sekä Komatsu -maanrakennuskoneiden huolto- ja varaosamyynti. Lisäksi meillä on Huittisissa Hydroscandin edustus ja teemme hydrauliasennelmat paikan päällä odottaessa.  Huittisissa on reilun kokoinen varasto alkuperäisosia korjaamon ja varaosamyynnin tarpeisiin sekä muita työkoneammattilaisille suunnattuja tuotteita. Korjaamon puolella työskentelee kolme asentajaa, etsimme nyt joukkoomme korjaamon assistenttia ja varaosamyyjää.

 

Etsimme Huittisiin Korjaamon asiakaspalvelijaa vakituiseen työsuhteeseen

Työhösi kuuluu

 • Työtilausten vastaanotto ja kirjaaminen
 • Tuleviin töihin varaosien tilaus, keräily ja mahdolliset palautukset
 • Koneiden vastaanotto, asiakkaiden informointi töiden eri vaiheissa, töiden kirjaaminen, koneen luovutus.
 • Korjaamon puolen varastontäydennykset ja varaston ylläpito (esim. öljytilaukset)
 • Takuukäsittelyyn ja vakuutustöihin liittyvät paperityöt ja taustaselvitykset tehtaan /vakuutusyhtiöiden kanssa
 • Muu töihin liittyvä selvittely/taustatyö

 

Työ on enimmäkseen asiakaspalvelua ja toimistotyötä, mutta myös esim. korjaamon puolen varastosta ja siisteydestä huolehtimista. Sinulla on hallussa perus atk-taidot ja toimistotyöt hoidat huolellisesti, mutta myös trukilla ajo onnistuu tarvittaessa, eikä viestintä asiakkaiden kanssa ole sinulle vierasta.

Tekninen tietämys työkoneista, edustamistamme merkeistä tai asiakkaidemme työn haasteista on isoksi eduksesi.  Olet vastuuntuntoinen ja pystyt itsenäiseen työskentelyyn. Oppimishalu ja -kyky tätä alaa ja koneita kohtaan on välttämättömyys.

Tulet tekemään tiivistä yhteistyötä korjaamon asentajien ja myymälän varaosamyyjän kanssa, ja esimerkiksi sijaistamaan varaosamyyjää puolin ja toisin. (huom. Varaosamyyjän paikka haussa samaan aikaan).

Tarjoamme uudet siistit työtilat, sekä mukavan työyhteisön tuen. Tervetuloa joukkoomme!

Työaika on kokoaikainen (37,5 h /vko), pääasiassa työaika on arkisin klo 8-16, mutta olet valmis joustamaan työajoissa tilanteen niin vaatiessa tai esim. aukioloaikojen laajetessa.

Palkkaus: sovitettavissa osaamiseesi /esitä toiveesi

Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva (6kk koeaika), ja se alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä tai sopimuksen mukaan. Työsuhteessa noudatetaan Autoalan kaupan- ja korjaamotoiminnan työehtosopimusta.

----------

Miten haet työpaikkaa ja hakuaika:

Me haluamme sinut töihin, joten jätä hakemuksesi ilmoituksen ohessa olevasta hakulinkistä ja tee se heti, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana! Täytä hakulomakkeen tiedot ja liitä mukaan ansioluettelosi.

Hakuaika päättyy 10.05.2021.

----------

Lisätiedot:

Atula Huoltopalveluiden pyynöstä kaikki yhteydenotot Eezyn kautta kiitos!

Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä.

Markus Muurinen
Eezy Henkilöstöpalvelut
0447050894
markus.muurinen@eezy.fi

www.eezy.fi


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

 • Ilmoitusnumero: 1447972
 • Tehtäväalue: Asiakaspalvelu
 • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
 • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
 • Hakuaika päättyy: 10.5.2021
 • Hakuosoite: www-osoite
 • Sijainti: Huittinen