(Poistunut julkaisusta)

Korjaamomekaanikko, Toyota Material Handling Finland Oy, Uusikaupunki
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.8.2018
Haemme Toyota Material Handling Finland Oy:lle

KORJAAMOMEKAANIKKOA

vakituiseen työsuhteeseen Uuteenkaupunkiin.

Työskentelet kiinteässä asiakaspisteessä, jossa vastuullasi on sopimusasiakkaamme trukkien huolto ja korjaus, sekä näihin liittyvä palveluprosessi kokonaisuudessaan. Tehtäviisi kuuluvat myös töiden ja ajankäytön raportointi aluehuoltopäällikölle.


Edellytämme sinulta

Toivomme sinulta aiempaa kokemusta vastaavista mekaanikon tehtävistä joko trukki-, auto- tai konealalta sekä halua kehittyä trukkialan ammattilaiseksi. Tehtävässä tarvitaan sujuvaa suomen kielen taitoa. Hallitset tietotekniikan perusteet ja olet nopea sisäistämään uusia tekniikoita. Olet oma-aloitteinen työntekijä, joka on myös kiinnostunut kehittämään työtään. Sinulla on hyvät asiakaspalvelutaidot, itsenäinen työskentelyote ja positiivinen asenne. Tehtävässä vaaditaan ajokortin voimassaoloa, tulityö- ja työturvallisuuskortit ovat eduksi, mutta voimme niiden puuttuessa myös antaa tarvittavan koulutuksen.


Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle työpaikan alan johtavassa yrityksessä, jossa on modernit työskentelyvälineet, ammattitaitoinen työyhteisö ja kilpailukykyinen palkkaus. Työ alkaa heti sopivan tekijän löydyttyä.


Kiinnostuitko?

Täytä hakemuksesi mahdollisimman pikaisesti Staffpointin www-sivujen kautta. Liitä hakemukseesi CV ja palkkatoiveesi. Lisätietoja tehtävästä puh. 0207206579 tai mikko.lepisto@staffpoint.fi.


Lisätietoja

Mikko Lepistö
Rekrytointikonsultti
StaffPoint Oy
020 7206 579
mikko.lepisto@staffpoint.fi
www.staffpoint.fi