(Poistunut julkaisusta)

Korjaamoesimies (Haku päättynyt)
Carrot Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.8.2018

Carrot Palvelut Oy on kotimainen, vuonna 1998 perustettu henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritys. Työllistämme päivittäin useita satoja eri toimialojen osaajia. Joustavat ja henkilökohtaiset palvelumme tavoittavat valtakunnallisesti kaikki Suomen talousalueet.

Etsimme maansiirtoalan asiakkaallemme työntekijää korjaamoesimiehen työtehtäviin. Korjaamoesimiehen tehtäviin kuuluu ajoihin ja kaluston ylläpitoon liittyvät työtehtävät eli esimerkiksi ajojärjestelyiden avustaminen, katsastukset, huollot, varaosien tilaus ja muu kaluston hoito. Valittu tekijä työskentelee korjaamon esimiehenä.

Toivomme hakijalta kokemusta niin ajojärjestelyistä kuin myös kaluston huoltoon liittyvistä työtehtävistä, sekä  jo aikaisempaa kokemusta esimiestyöstä. Huomioimme myös hieman vähemmällä kokemuksella varustetut hakijat, sillä hyvä tekijä voidaan kouluttaa työhön.

Jos kiinnostuit, hae paikkaa heti oheisen linkin takaa, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja täytämme paikan heti sopivan tekijän löydyttyä. 

Lisätietoja antaa:
Susanna Vesanto 040 518 9915
Juliana Leivo 040 523 9915

Carrot - meillä on töitä!