(Poistunut julkaisusta)

Korjaajia elektroniikka-alalle Ouluun
Adecco Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.9.2019

Haemme elektroniikka-alan asiakkaallemme Ouluun

KORJAAJIA

Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Työ on alkuun määräaikaisuus lokakuun loppuun saakka, mutta motivoituneille ja reippaille työntekijöille tarjolla on mahdollisuus pitempi aikaiseenkin työsuhteeseen. Työtä on asiakkaan tilanteen mukaan joko kahdessa (viikonloppuvuoro) tai keskeytyvässä 3-vuorossa. Arvostamme joustavuutta, sillä työ saattaa alkaa nopeallakin aikataululla.

Haemme henkilöä, jolla on korjaamiseen vaadittavat perustaidot (esim. mikroskooppi, juotoskolvi, pillipuhallin, alalämmitin). Toivomme hakijoilta myös elektroniikka-alan IPC-610 standardin tuntemusta, mutta tämä ei ole edellytys. Olethan myös oma-aloitteinen
ja omaat nuhteettoman taustan, sillä kaikille työntekijöille teetetään suppea turvallisuusselvitys. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä mielenkiintoisessa, globaalissa elektroniikka-alan yrityksessä sekä työehtosopimuksen mukaisen palkkauksen.

Mikäli koet olevasi sopiva henkilö tehtävään ja laatu kuvaa tetkemistäsi, jätäthän hakemuksesi sivujemme www.adeccio.fi kautta viimeistään 30.09.2019.

Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccolta Annukka Sulonen, annukka.sulonen@adecco.fi, p. 040 687 2632.