Korjaaja/ Myyjä Raision Myllyn myymälään
Fonum Oy Ab

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.7.2019

OLETKO NOPEISIIN KÄÄNNÖKSIIN TOTTUNUT VASTUULLINEN TIIMIPELAAJA?

Jos vastauksesi on kyllä, kannattaa laittaa hakemusta tulille! Haemme Raision Myllyn liikkeeseen korjaajaa / myyjää vakituiseen työsuhteeseen. Olet aktiivisesti mukana päivittäisessä korjaus- ja myyntityössä ja kiinnostunut parhaiden ratkaisujen löytymisestä asiakkaallemme. Työtä tehdään kauppakeskuksen aukioloaikoina arkisin 10-21 ja myös viikonloppuisin. Työsuhde on 37,5h/vko.


Pääasialliset työtehtäväsi:

Älylaitteiden korjaus ja asiantuntijatyö asiakaslupauksen mukaisesti

Liittymämyynti myymälän tavoitteiden mukaan

Lisätarvikemyynti myymälän tavoitteiden mukaisesti

Muut myymälän työt ml. inventaario, tilausten tekeminen jne 


MITÄ ODOTAMME SINULTA?

Tartut rohkeasti uusiin haasteisiin etkä hätkähdä muuttuvien tilanteiden edessä. Ihmisten parissa työskentely ja asiakaspalvelutilanteet ovat sinulle luontaisia. Olet tottunut työskentelemään joustavasti ja määrätietoisesti nopeatempoisessa työympäristössä ja viet asiat loppuun asti. Odotamme sinulta kykyä vastata useista eri asioista samanaikaisesti.

Arvostamme näitä asioita:

Sinulla on vähintään kuusi kuukautta työkokokemusta älylaitteiden korjaustyössä

Olet myynti- ja asiakaspalveluhenkinen

Näyttöä tuloksellisesta myynnistä


MITÄ ME TARJOAMME SINULLE?

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden olla osa kasvuamme. Tarjoamme erittäin myynnillisen työilmapiirin, jossa pääset kehittämään omaa myyntiosaamistasi. Työssäsi pääset osallistumaan koko ketjun toiminnan kehittämiseen sekä kehittymään itse eri osa-alueilla. Tarjoamme dynaamisen ja rennon työilmapiirin sekä haasteellisen ja monipuolisen tehtäväkentän. Meillä on laaja ja osaava työyhteisö eri puolilla Suomea, joka yhdessä haluaa hoitaa työt hyvin ja hyvässä hengessä. Mikäli jaat kanssamme innostuksen ja arvostat tekemisen meininkiä - saatat hyvinkin olla etsimämme henkilö!


NÄIN HAET MEILLE!

Kiinnostuitko? Ole nopea ja ota askel kohti pienten meisselien maailmaa. Laita meille hakemuksesi ja CV:si vaikka heti kuitenkin viimeistään 30.5.2019 mennessä. Käymme hakemuksia läpi aktiivisesti jo hakuaikana ja paikka täytetään heti oikean tyypin löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa myymäläpäällikkö Ilkka Lohtander, puh: 045 122 3721, ilkka.lohtander@fonum.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1283733
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 11.8.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Ilkka Lohtander (ilkka.lohtander (a) fonum.fi)
  • Puhelin: 045 122 3721
  • Sijainti: Raisio