(Poistunut julkaisusta)

Korimekaanikko
Laakkonen autokonserni

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.3.2019

Tahdotko työllistyä autoalan tunnettuun ja vakavaraiseen konserniin? Etsimme ammattitaitoista korimekaanikkoa Kouvolaan!

Asiakkaamme Laakkonen on Suomen suurin autojen vähittäismyyntiketju, joka tarjoaa asiakkailleen kaikki autoihin liittyvät palvelut myynnistä varaosiin ja merkkihuoltoon. Laakkonen on nyt vailla korimekaanikkoja Kouvolaan. Me Baronalla autamme heitä oikean osaajan löytämisessä!

Etsimme henkilöä, jolla olisi jo vastaavanlaista työkokemusta tai koulutustaustaa. Toivomme uudelta korimekaanikolta oma-aloitteisuutta, motivoitunutta työskentelyasennetta ja hyviä tiimityöskentelytaitoja.

Korimekaanikkona pääset työskentelemään arvostetun osaamislajin parissa. Korimekaanikkona tehtäviäsi ovat monipuoliset auton korien huolto- ja korjaustyöt. Työssä vaaditaan hyvät kädentaidot ja tarkkaa silmää laadun varmistamiseksi.

Miksi Laakkoselle?

Sinulle on tarjolla työpaikka vakavaraisessa, jatkuvasti kasvavassa ja kehittyvässä yrityksessä, valmistajien ja maahantuojien tieto- ja tuotetuki, alan uusimmat järjestelmät sekä tietysti autokonsernin edut ja mahdollisuudet.

Jätä hakemuksesi mahdollisimman pian, käsittelemme niitä jo hakuaikana!

Mikäli jokin asia jäi mietityttämään, ota rohkeasti yhteyttä: Valtteri Honka, henkilöstökonsultti, valtteri.honka@barona.fi