(Poistunut julkaisusta)

Korimekaanikko, Etelä-Kymen Auto
Kymen Seudun Osuuskauppa, KSO Autotalot , Etelä-Kymen Auto Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.9.2019

Etelä-Kymen Auto on Kotkassa toimiva täyden palvelun Toyota jälleenmyyjäliike. Meiltä löydät Toyotan uusien henkilö- ja hyötyajoneuvojen mallistot, laajan vaihtoautovalikoiman, huoltokorjaamopalvelut, maalaamo- ja peltikorjaamopalvelut, rengashotellin, varaosamyymälän sekä autovuokraamon. Vahvuutenamme on kokenut ja ammattitaitoinen henkilökunta, jota koulutamme jatkuvasti yhdessä maahantuojan kanssa. Etelä-Kymen Auto on osa Kymen Seudun Osuuskauppaa.

Etsimme Kotkaan

KORIMEKAANIKKOA

monipuolisiin korikorjaamon töihin. Työtehtävät pitävät sisällään kaikkia vauriokorjaamon töitä, mm. korikorjaamista, sekä tuulilasi- ja turvalaitetöitä.

Toivomme sinulta korimekaanikon koulutusta, sekä mielellään jo hieman kokemusta käytännön töistä. Atk:n perusteet ja testerien käyttö tuntemus ovat eduksi. Työtehtävissä tarvitaan myös B-ajokorttia. Työporukassamme mainiosti pärjää toimeen tarttuva, asenteeltaan avoin ja joustava henkilö.

Tarjolla oleva työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen. Korimekaanikon palkkaus määräytyy autoalan kaupan ja korjaamotoiminnan työehtosopimuksen mukaan. Lisäksi olet oikeutettu S-ryhmän monipuolisiin henkilöstöetuihin.

Lisätietoja tehtävästä antaa jälkimarkkinointipäällikkö Jarmo Harju numerossa 010 763 5716, tai sähköpostitse jarmo.harju@sok.fi. Täytäthän hakulomakkeen osoitteessa https://s-ryhma.fi/tyopaikat 20.9. mennessä. Kymen Seudun Osuuskaupasta voit lukea lisää osoitteessa https://www.s-kanava.fi/web/kso/etusivu.