Korikorjaaja Vauriokorjaamolle Vaasa
Amiko Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 28.7.2021

InCarin elämänmakuinen tarina alkaa suomalaisesta perheyrittäjyydestä vuonna 1991 ja intohimosta autojen vauriokorjaamiseen, maalaamiseen ja lasipalveluun tinkimättömällä ammattitaidolla. Tänä päivänä olemme Suomen johtava vauriokorjaamoketju ja toimialan kehityksen edelläkävijä, jossa yli 350 työntekijää saavat loistaa oman työnsä huippuosaajina yli 40 toimipisteessä ja 23 paikkakunnalla Suomessa. Olemme elävä esimerkki siitä, että työyhteisö, jossa jokainen saa tilaa kehittää itseään, työtään ja yhteistä tekemistä voi saavuttaa yhdessä mitä tahansa!

Haluaisitko sinä kaivertaa InCarin kasvutarinaan oman kädenjälkesi? Siihen on nyt tarjolla loistava mahdollisuus, sillä etsimme asiakkaallemme InCarille osaavaa korikorjaajaa vakituiseen työsuhteeseen Vaasan toimipisteeseen.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän, jossa pääset näyttämään omia kädentaitojasi toimialan uusimpien menetelmien ja monipuolisten työtehtävien parissa. Koska InCarilla on vankka halu olla toimialan kehityksen kärjessä, heillä huolehditaan myös siitä, että sinun osaamisesi kulkee askeleen aikaansa edellä. Lisäksi mukava ja kannustava työporukka perehdyttää sinut laadukkaasti tehtävään. InCar-akatemia mahdollistaa myös ammattitutkintoihin tähtäävien koulutusohjelmien suorittamisen joustavasti oman työn ohessa.

Koska työn ja vapaa-ajan yhteensovittaminen on yrityksen työntekijöille tärkeää, rinnallasi kuljetaan joustavin työehdoin erilaisissa elämäntilanteissa. Lisäksi InCar rakentaa kasvutarinaansa mahdollistaen työntekijöiden yksilöllisiä urapolkuja. Vakavaraisena työnantajana yritys mahdollistaa sinulle myös kilpailukykyisen palkkauksen henkilöstöetuineen, laadukkaat työvälineet ja korkealaatuisen työterveyshuollon.

Mitä toivoisimme sinulta?

Toimialan kehityksen edelläkävijänä laadukas asiakaskokemus on InCarin kaiken toiminnan perusta. Siksi toivoisimme, että omaisit hyvän joukkuepelisilmän ja asiakaskeskeisen asenteen. Olet jo päässyt kartuttamaan osaamistasi vastaavissa työtehtävissä, mutta haluat edelleen oppia uutta. Ennen kaikkea työsi jäljestä säteilee ammattiylpeys, jonka asiakas voi ottaa ilolla vastaan.

Kolahtiko?

Kerro meille itsestäsi ja osaamisestasi lähettämällä avoin hakemus palkkatoiveineen mahdollisimman pian verkkosivuillamme www.amiko.fi. Työsopimus solmitaan sinun ja asiakasyrityksemme välillä – me Amikolla yhdistämme tekijät ja asiakasyrityksemme yhteistyöhön!

Lisätietoja tehtävästä antaa Jukka Alanne, p. 040 702 4160, jukka.alanne@amiko.fi   

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1478428
  • Tehtäväalue: Asennus ja huolto
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 15.8.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Keski-Pohjanmaa, Halsua, Kannus, Kaustinen, Kokkola, Lestijärvi, Perho, Toholampi, Veteli, Pohjanmaa, Isokyrö, Kaskinen, Korsnäs, Kristiinankaupunki, Kruunupyy, Laihia, Luoto, Maalahti, Mustasaari, Närpiö, Oravainen, Pedersören Kunta, Pietarsaari, Uusikaarlepyy, Vaasa, Vähäkyrö, Vöyri-Maksamaa