(Poistunut julkaisusta)

Koriasentaja
Pohjolan Liikenne

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.11.2019

Etsimme Helsingin Pasilassa sijaitsevalle Suomen nykyaikaisimmalle linja-autokorjaamollemme Koriasentajaa vastaamaan kunnossapidosta osana ammattitaitoista tiimiämme. Työtehtäviin kuuluvat korin sisäosien korjaukset mm. matkustamon penkit, paneelit ja lattiat. Myös lasien vaihdot kokemuksen myötä voivat tulla tehtäviin.  Voit olla vastavalmistunutkin, koulutamme ja perehdytämme tarvittaessa tehtäviin.

Kalustoomme kuuluu Scania, Volvo, Iveco, VDL ja Solaris -merkkisiä lähiliikenne- ja kaupunkilinja-autoja sekä Linkker- ja Yutong-täyssähkölinja-autoja.

Toivomme, että sinulla on aikaisempaa kokemusta linja-auton koriin liittyvistä korjauksista ja itsenäistä työskentelytapaa. Edellytämme myös C-luokan ajokorttia.
 
Tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen ja modernit työvälineet sekä erittäin nykyaikaiset työskentelytilat. Tehtävän palkkaus on huoltokorjaamoiden työehtosopimuksen mukainen. Lisäksi tarjoamme käyttöösi VR-konsernin liikunta- ja virkistysedut. Tehtävässä aloitus sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa korjaamopäällikkö Pauli Halonen, puh. 040 8623 753 arkisin klo 14 - 15.

Jätäthän hakemuksesi palkkatoivomuksineen 15.12.2019 mennessä oheisen linkin kautta. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten hakemus kannattaa jättää pian.

Bussiyhtiö Pohjolan Liikenne harjoittaa lähi- ja paikallisliikennettä. Yhtiö työllistää yli 1200 joukkoliikenteen ammattilaista ja kuljettaa vuodessa noin 35 miljoonaa asiakasta niin kaupunki- ja reittiliikenteessä kuin tilausajoissakin. Pohjolan Liikenteellä on yli 550 bussia.