(Poistunut julkaisusta)

Koordinoiva rakennuttajapäällikkö Trigoni-hankkeeseen
YIT

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.2.2019

Haemme asuntorakentamiseen

KOORDINOIVAA RAKENNUTTAJAPÄÄLLIKKÖÄ TRIGONI-HANKKEESEEN

YIT:n Trigoni-ehdotus valittiin Helsingin kaupungin ja Senaatin järjestämän Helsinki High-rise -arkkitehtuuri- ja toteutuskilpailun voittajaksi lokakuussa 2018. Trigonin ydin ovat Pasilansillan eteläpuolelle suunnitellut jalusta sekä viisi tornirakennusta, joista kaksi sijaitsee kilpailun ns. aloitusalueella. Aloitusalueen ensimmäiseen, alueen korkeimpaan torniin on suunnitteilla 51 kerrosta ja sen korkeus on noin 180 metriä. Torniin on suunnitteilla hotelli, asuntoja sekä näköalaravintola. Toiseen, 40 kerrosta ja noin 140 metriä korkeaan torniin on suunnitteilla toimistoja ja asuntoja. Jalusta sisältää kaupallisia tiloja, kivijalkamyymälöitä ja pysäköintipaikkoja. Tornirakennusten ja jalustan katoille on suunniteltu oleskelu- ja kohtaamispaikkoja sekä asuntojen yhteiskäyttöpihoja. Aloitusalueelle arvioidaan syntyvän noin 500 asuntoa, 300 hotellihuonetta ja 1 000 työpaikkaa.

Trigonin ytimen muodostavat länsialueelle suunnitellut jalusta sekä viisi tornirakennusta, joista kaksi sijaitsee aloitusalueella. Jalusta kytkee tornit sisäisellä yhteydellä syksyllä 2019 avautuvaan kauppakeskus Mall of Triplaan ja luo samalla esteettömän jalankulkuyhteyden Veturitien ja Pasilansillan sekä Pasilankadun välille. Länsialue sisältää yhteensä noin 120 000 kerrosneliömetriä, ja sen kokonaisarvon arvioidaan olevan noin miljardi euroa.

Aloitusalueen tornien ja jalustan rakentaminen käynnistyy asemakaavoituksen valmistuttua, arviolta 2020–2021 ja sen on määrä valmistua vuoteen 2027 mennessä. Aloitusalueen laajuus on noin 67 000 kerrosneliömetriä ja sen arvo on noin 500 miljoonaa euroa.

Hankkeen jatkosuunnittelu kilpailuehdotuksen pohjalta on jo käynnistynyt. Haemme nyt kasvavaan joukkoomme koordinoivaa rakennuttajapäällikköä.

Rakennuttajapäällikkönä vastaat ensisijaisesti koko hankkeen Big roomista, eri kokonaisuuksien yhteensovittamisesta ja aikatauluttamisesta yhteistoiminnallisin menetelmin. Toimit tiiviissä yhteistyössä koordinoivan pääsuunnittelijamme sekä suunnittelija- ja suunnittelunohjausryhmämme kanssa.

Olisitko sinä etsimämme asiantuntija?

Haemme asiakaslähtöistä ja innostunutta toteuttajaa, jolla on positiivinen ote työhön ja ihmisiin. Sitoutuneella ja asiantuntevalla työskentelyotteellasi viet pitkän hankkeen vastuullasi olevat tehtävät taidolla maaliin. Aloitteellisuudellasi sekä vankoilla yhteistyötaidoillasi pidät sujuvasti yhteyttä hankkeen eri osapuolten kanssa. Sinulla on monipuolinen työkokemus rakennusalalta, sekä kokemusta projektinjohto- tai allianssihankkeista sekä Big room- työskentelystä. Suhtaudut uteliaasti uuteen, ja kehität toimintaamme jatkuvasti aktiivisella otteella. Olet motivoitunut kehittämään myös omaa osaamistasi läpi hankkeen. Olet erittäin innostunut Lean-menetelmien hyödyntämisestä rakennushankkeissa, ja omaat käytännön taidon menetelmien toteuttamiseen.

Tehtävässä menestyminen edellyttää erinomaisia neuvottelu- ja vuorovaikutustaitoja. Hallitset myös esimiestyön, ja johdat alaisiasi omalla esimerkilläsi päivittäisessä työssä. Työskentely sujuu sinulta sujuvasti niin suomen kuin englannin kielellä. Rakennuttajapäälliköltä odotamme rakennusalan korkeakoulututkintoa.

Toivomme, että pystyt aloittamaan työt hankkeella mahdollisimman nopeasti.

Mikäli halua lisätietoja tehtävästä, voit olla yhteydessä hankejohtaja Jouni Forsmaniin, puh. 040 519 0129.

Hae tehtävään 24.2.2019 mennessä.