Koordinaattori
Poolia Suomi Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 16.11.2020

Etsimme maailmanlaajuisesti toimivalle lääkealan yhtiölle uutta vahvistusta työskentelemään Suomen toimipisteessä. Yhtiö on yksi Suomen parhaista työpaikoista ja siellä työskentelee tällä hetkellä noin 90 työntekijää. Haemme nyt asiakkaallemme oma-aloitteista ja palveluhenkistä KOORDINAATTORIA Market Access & External Affairs -osastolle tukemaan tiimin asiantuntijoita erilaisissa tehtävissä liittyen lääkkeiden hinta- ja korvattavuushakemuksiin, sairaalakauppaan sekä viestintään ja potilasjärjestöyhteistyöhön.


Työ alkaa heti tai sopimuksen mukaan, ja kyseessä on noin puoli vuotta kestävä määräaikaisuus ylimenoajaksi, joka liittyy organisaation toimintojen kehittämiseen ja uudelleen rakentamiseen.

Työtehtävät

Päätehtäviisi kuuluu toimia koko MA&EA-tiimin koordinaattorina avustaen tapahtumajärjestelyissä, tilausten, laskujen ja ulkoisten toimittajien sekä sopimusten hallinnoinnissa sekä erilaissa sisäisissä prosesseissa. Tehtäviisi kuuluu myös sisäisen ja ulkoisen viestinnän tukeminen.

Edellytykset

Koulutustaustaltasi toivomme sinulta suuntautumista viestintään (tradenomi, merkonomi tai muu sopiva koulutus). Odotamme myös kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä (esim. viestintä-, media- tai markkinointi- sekä assistenttitehtävistä), sujuvaa suomen ja englannin kielten suullista ja kirjallista taitoa ja erittäin hyviä (käytännön työstä saatuja) IT-taitoja.

Työskentelyotteesi ja asenteesi on joustava ja haluat tehdä sekä itsenäistä että tiimityötä ja kehittää omaa ammattitaitoasi. Olet oma-aloitteinen ja teet työsi huolellisesti ja tarkkaavaisuutta osoittaen.

Ennen kaikkea arvostamme positiivisuutta, innokkuutta, oikeaa asennetta, motivaatiota ja aitoa paloa lääke- ja terveydenhuoltoalaa kohtaan.

Edut

AbbVie tarjoaa sinulle mahdollisuuden kehittää ammattitaitoasi innovatiivisessa, kansainvälisessä ja dynaamisessa organisaatiossa sekä tärkeän roolin Market Access & External Affairs -osaston tukena. Sinua ympäröivät asiantuntevat työkaverit sekä kannustava ympäristö paikassa, joka on monena vuonna palkittu yhtenä Suomen parhaimmista työpaikoista.

Lisätiedot

Mikäli kiinnostuit, niin jätä hakemuksesi ja CV:si meille palkkatoiveineen ja ota yhteyttä, mikäli sinulla heräsi jotain kysyttävää.

Prosessi käynnistetään jo hakuajalla, joten kannattaa lähettää hakemus nopeasti.

Yhteyshenkilöt

Sanna Majava
puh: 020 7290 838 / sanna@poolia.fi

Abbvie

AbbVie on maailmanlaajuinen, tutkimuslähtöinen biolääkealan yhtiö. Keskittymme kehittämään maailman vakavimpiin sairauksiin lääkkeitä, joiden kliininen teho on osoitettu selkeästi ja potilashyöty on merkittävä. Tutkimus- ja kehitystyömme lähtökohtana on aina potilas. Maailmanlaajuisesti AbbVie työllistää noin 47 000 henkeä ja toimimme yli 175 maassa.

Suomessa AbbVie Oy on yksi Suomen parhaista työpaikoista. Organisaatiomme työllistää noin 85 ammattilaista Suomessa. Tärkeimpiin terapia-alueisiimme kuuluvat immunologia, onkologia, virologia ja neurologia. Haluamme, että kulttuurimme ja työilmapiirimme tukevat työn iloa ja onnistumista sekä työn ja vapaa-ajan yhteensovittamista.

Lue lisää meistä täältä

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. 

Seuraa Pooliaa Somessa!
LinkedIn Facebook Instagram Twitter

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot