(Poistunut julkaisusta)

Koordinaattori
Saranen Consulting

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.9.2020

Projektikoordinaattori: tule meille tiimien tukipilariksi!

Nautitko vuorovaikutuksesta erilaisten ihmisten kanssa? Oletko aktiivinen ja aikaansaava tiimipelaaja? Pidätkö mielelläsi hyppysissäsi useita lankoja kerrallaan tiukoissakin tilanteissa? Vielä jos supervoimasi on sisukkuus – teet asiat ”just eikä melkein” – meillä on juuri sinulle sopiva työ!

Saranen – Merkityksellistä työtä osaamisen uudistamisen parissa

Sarasen muutos- ja uudistumispalveluiden parissa työskentelee yhteensä 50 intohimoista työelämän ja työurien uudistajaa. Meitä motivoivat innovatiivisuus, auttamisen halu ja aikaansaamamme tulos. Kilpailuhenkisiksikin tunnustaudumme – meille se tarkoittaa kollegoiden tsemppausta ja yhdessä tuloksiin ponnistelua. Meistä töissä pitää myös olla hauskaa. Työkavereiden ilahduttaminen ja hyväntuuliset jäynät ovatkin osa arkeamme.

Etsimme nyt tiimiimme kahta uutta projektikoordinaattoria!

Sinulla on vastuullinen rooli projektien koordinoinnissa ja toimit projektitiimien tärkeänä tukipilarina. Olet projektitiimien tukena projektien alusta loppuun ja pidät mielelläsi useita lankoja käsissä samanaikaisesti. Tehtävissäsi teet yhteistyötä ja kommunikoit eri sidosryhmien kanssa luontevasti ja varmistat palveluidemme osallistujakokemuksen onnistumisen. Draiverinasi tässä työssä on erityisesti halu palvella osallistujiamme laadukkaasti ja informatiivisesti sekä auttaa heitä urallaan eteenpäin.

Lisäksi otat vastuuta datan hallinnasta ja ylläpidosta, raportoinnista sekä koulutusjärjestelmän hallinnasta ja muista koulutuksiin liittyvistä asiakaspalvelutehtävistä. Excel ja muut erilaiset järjestelmämme eivät pelota sinua, vaan pyörittelet niitä taitavasti ja tehokkaasti. 

Tässä työssä menestyt, jos:

  • Olet iloinen ja energinen asiakaspalvelun ammattilainen sekä luotettava tiimipelaaja
  • Olet työskentelytyyliltäsi järjestelmällinen ja oma-aloitteinen ja sinulla on kykyä toimia muuttuvassa ympäristössä ja nauttia siitä, että sinulla on monta rautaa tulessa
  • Työskentelet mielelläsi eri sidosryhmien kanssa, ja sinulla on hyvät kirjalliset ja suulliset viestintätaidot
  • Et säikähdä yllättäviä tai haastaviakaan tilanteita, vaan pystyt toimimaan myös paineen alla huumoria unohtamatta
  • Sinulla on ajan tasalla olevat IT- ja erityisesti Excel-taidot sekä halu oppia lisää ja
  • Sinulla on intoa toiminnan kehittämiseen.

Me tarjoamme sinulle:

  • Ammattitaitoisen, aktiivisen ja energisen tiimin tuen sekä tulitukea monissa liemissä keitetyiltä huippuasiantuntijoilta
  • Koulutusta ja oppimismahdollisuuksia – parhaat nauttivat kehittymisestä huipullakin
  • Merkityksellisen työn, jossa näet päivittäin, että tekemiselläsi on ihmisten ja yritysten kertomuksissa ratkaiseva vaikutus.

Jos tunnet kutsumusta työelämän uudistumisen eturintamaan, odotamme tapaamistasi innokkaina!

Kiinnostuitko?

Hienoa! Jätä meille vapaamuotoinen videohakemus itsestäsi sekä CV:si! Kerro, minkälaisesta työstä ja työyhteisöstä sytyt, miten kokemuksesi vastaa työtehtävän vaatimuksia ja mitä muuta osaamista toisit mukanasi työyhteisöömme.

Haethan mahdollisimman pian tai viimeistään 2.10.2020! Käymme hakemuksia läpi jo niiden saapuessa ja aloitamme haastattelut jo hakuajan puitteissa.

Kysymyksiä?

Mikäli mieleesi heräsi kysymyksiä, vastaamme niihin mielellämme. Voit soittaa Sami Kohoselle (Head of Trainings), puh. 050 592 0658, soittoaikoina perjantaina 25.9. klo 12-14 ja torstaina 1.10. klo 12-14.