(Poistunut julkaisusta)

Koordinaattori
Barona HR Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.9.2019

Suomalainen logistiikkaratkaisujen asiakkaamme hakee nyt

Koordinaattoria

tukemaan myyntiä ja asiakaspalvelua sekä avustamaan matka- ja kokousjärjestelyissä.

Tässä tehtävässä vastaat myyntitiedusteluihin vastaamiseen pääosin Pohjois-Euroopasta, mutta myös muualta maailmasta. Käsittelet sujuvasti tilauksia käyttäen Microsoft Dynamics 365-järjestelmää ja tuet myyntiä tarjoamalla heille tietoa eri asiakkuuksista. Sinulla on tärkeä tehtävä asiakassuhteiden ylläpitämisessä ja kehittämisessä; asiakaskanteiden käsittely ja CRM -päivitykset kuuluvat myös tehtävänkuvaasi. Saat olla myös vuorovaikutuksessa tuotekehityksen, tuotantoryhmien ja muiden sidosryhmien kanssa.

Koordinaattorin tehtävän lisäksi, osa työnkuvaa sisältää assistentin tehtäviä ja pääset varmistamaan, että hallituksen ja toimitusjohtajan kokoukset, tapahtumat ja matkat sujuvat saumattomasti.

Tarjoamme sinulle keskeisen roolin kasvavassa organisaatiossa. Monipuolinen tehtävänkuva ja loistavat kollegat pitävät työn mielekkäänä. Yritys on tavoitteellinen ja arvostaa oikeaa asennetta, joka näkyy vahvasti palkitsemisessa ja työn tunnustamisessa.

Sinulta odotetaan erinomaisia kommunikaatiotaitoja suomen ja ruotsin kielellä. Puhut sujuvasti myös englantia. Odotamme, että sinulla on aikaisempaa kokemusta asiakaspalvelusta ja tuonti- / vientikokemus nähdään plussana.

Tässä tehtävässä positiivisuus, proaktiivisuus ja avoin asenne vie sinut eteenpäin. Vahvat organisointikyvyt sekä tehtävien priorisointi tapahtuu sinulla luonnostaan. Toivomme sinulla olevan myös perustaidot erilaisista IT-järjestelmistä, kuten Microsoft Office -järjestelmät, ERP ja CRM.

Hae tehtävää pikaisesti liittämällä hakemukseen englanninkielinen CV. Ilmoitamme ystävällisesti, että voimme aloittaa keskustelut sopivimpien ehdokkaiden kanssa jo hakemusaikana ja tehtävä täytetään mahdollisimman pian.