(Poistunut julkaisusta)

Koordinaattori
Laurea-ammattikorkeakoulu Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.8.2019

Haemme markkinoinnin ja viestinnän tiimiimme koordinaattoria huolehtimaan tilausprosessistamme, koordinoimaan alihankintoja, alumnipalveluita sekä tekemään talousseurantaa.

Laurean markkinointitiimin vastuulla ovat Laurean ulkoinen markkinointi ja viestintä, keskeiset verkkopalvelut ja intranetit, sosiaalisen median näkyvyys sekä alumniyhteydet. Teemme mainontaa ja viestintää, ylläpidämme verkkosivustoja ja hoidamme sidosryhmäyhteyksiä.

Koordinaattorina:

  • huolehdit työtilausten aikatauluttamisesta ja seurannasta
  • hoidat yhteyksiä alihankkijoihimme esimerkiksi painatuksen ja mediatilavarausten osalta
  • huolehdit alumnipalveluiden aikataulutuksesta ja yhteydenpidosta

Tehtävä on uusi, joten pääset itse vaikuttamaan sen sisältöön.

Etsimme tehtävään jämäkkää ja systemaattista ihmistä. Hyvä asenne, innostus ja rohkeus katsotaan eduksi.

Tarjoamme monipuolisen tehtäväkentän Suomen vetovoimaisimpiin kuuluvassa kansainvälisessä korkeakoulussa, asiantuntevan, osaavan tiimin, hyvät mahdollisuudet osaamisen kehittämiseen, joustavat työmahdollisuudet ja mahdollisuuden merkitykselliseen työhön.

Pääasiallinen työntekopaikka sijaitsee Tikkurilassa Vantaalla. Työsuhteen ehdot ja palkkaus ovat Yksityisen opetusalan työehtosopimuksen mukaiset. Työsuhde täytetään toistaiseksi.

Lisätietoja tehtävästä antaa markkinointi- ja yhteiskuntasuhdejohtaja Teemu Ylikoski, teemu.ylikoski@laurea.fi, 0405553564, 29.8.2019 ja 4.9.2019.

Hakemukset pyydämme lähettämään viimeistään 8.9.2019.

Rekrytointiprosessin ensimmäisessä vaiheessa käytämme videohaastattelua.