(Poistunut julkaisusta)

Koordinaattori
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.7.2019

Tehtävän kuvaus


Haemme koordinaattoria vakinaiseen toimeen Helsingin kaupungin päihdepalveluihin korvaushoidon arviointipoliklinikalle.

Tehtävä täytetään 1.10.2019 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Päihdepalvelut ovat osa Psykiatria- ja päihdepalvelujen kokonaisuutta. Päihdepalveluissa on neljä päihdepoliklinikkaa: Kalasatama, Laakso, Malmi ja Vuosaari. Opioidikorvaushoitoa toteutetaan kaikilla neljällä päihdepoliklinikalla.
Korvaushoidon arviointipoliklinikka sijaistee Kalasataman päihdepoliklinikan yhteydessä. Poliklinikalla työskentelee koordinaattorin lisäksi kaksi sairaanhoitajaa, sosiaaliohjaaja ja lääkäri. Päihdepalvelujen oman korvaushoidon (n. 500 asiakasta) lisäksi korvaushoitoa toteutetaan myös ostopalveluissa (n. 300 asiakasta) sekä Hus Riippuvuuspsykiatrian poliklinikalla.

Koordinaattorin tehtäviin kuuluu korvaushoidon arviointi- ja sijoittamisprosessin koordinointi, arviointi- ja hoitoon sijoittamisprosessiin liittyvän tiedon kerääminen ja raportointi, yhteistyö HUS Riippuvuuspsykiatrian kanssa, ostopalvelujen seurantaan ja yhteistyöhön liittyvät tehtävät ja muut asiantuntija tehtävät mm. konsultointi ja koulutus.

Jätä hakemuksesi helsinkirekry.fi kautta.

Kelpoisuusehto


Sairaanhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai aiempi opistotason tutkinto tai erikoissairaanhoitajan tutkinto tai terveydenhoitajan tai kätilön tutkinto, johon sisältyy laillistus sairaanhoitajaksi.
Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain 559/1994 mukaista laillistusta Suomessa.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Luemme eduksi


Kokemusta mielenterveys- ja päihdetyöstä, hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä perehtyneisyyttä korvaushoitoon ja korvaushoidon arviointiin.