(Poistunut julkaisusta)

Koordinaattori
Aalto-yliopisto

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.6.2019

Aalto-yliopisto on rohkeiden ajattelijoiden yhteisö, jossa tiede ja taide kohtaavat tekniikan ja talouden. Tunnistamme ja ratkaisemme yhteiskunnan suuria haasteita ja rakennamme innovatiivista tulevaisuutta. Yliopistossa on kuusi korkeakoulua, lähes 11 000 opiskelijaa ja henkilöstöä yli 4000, joista lähes 400 on professoreja. Kampuksemme sijaitsee Espoon Otaniemessä.


Innostutko digitaalisen viestinnän kanavista, käytännöistä ja trendeistä? Hallitsetko keinot aktivoida somekanavien ympärille kasvanutta yhteisöä? Onko sinulla kyky kuunnella, kerätä tietoa, palautetta ja mielipiteitä yhteisön jäseniltä ja jalostaa toimintaa sen mukaan?


Haemme nyt osaavaan joukkoomme Aalto-yliopiston taiteiden ja suunnittelun korkeakoulun (Aalto ARTS) viestintään innostunutta ja motivoitunutta KOORDINAATTORIA kokoaikaiseen ja vakituiseen työsuhteeseen.


Roolisi ja tavoitteesi


Koordinaattori pitää huolta Aalto ARTSin sosiaalisen median kanavista, aktivoi ja moderoi keskustelua sekä pyrkii koko ajan optimoimaan ja kehittämään toimintaa. Lisäksi koordinaattori tuottaa teksti- ja kuvasisältöä aalto.fi-sivustolle sekä avustaa eri laitoksia ja koulutusohjelmia sisällöntuotannossa. Koordinaattori osallistuu Aalto ARTSin viestinnän strategiseen suunnitteluun osana viestintätiimiä.


Osaamisesi ja kokemuksesi


Sinulla on nopeat hoksottimet ja laaja ymmärrys digitaalisen viestinnän keinoista ja kanavista. Hallitset erilaisia teknisiä alustoja ja otat nopeasti ja mutkattomasti haltuun niitä toimintoja, jotka eivät ole sinulle vielä tuttuja. Kirjoitat sujuvasti niin suomeksi kuin englanniksikin. Pystyt lisäksi tuottamaan yksinkertaista visuaalista materiaalia päivittäiseen tarpeeseen (valokuvaa, videota, graafista taittotyötä). Langat pysyvät käsissäsi myös isoissa, monialaisissa ja -kanavaisissa kokonaisuuksissa. Pelisilmäsi ja vuorovaikutustaitosi auttavat sinua työskentelemään kaikkien kanssa sekä ratkaisemaan ongelmia ilman suurta draamaa.


Kiinnostuitko?


Meillä pääset työskentelemään innostavassa opiskelijoiden, tutkijoiden ja muiden ammattilaisten yhteisössä, jossa yksikään päivä ei ole samanlainen. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden olla mukana tekemässä ja kehittämässä vaikuttavaa viestintää ammattitaitoisessa porukassa.


Jos haluat liittyä joukkoomme, lähetäthän vapaamuotoisen hakemuksesi ja CV:si sähköisesti alla olevan linkin (”Hae nyt”) kautta viimeistään sunnuntaina 28.7.2019. Lisätietoja tehtävästä saat viestintäpäällikkö Sini Koskimieheltä, sini.koskimies@aalto.fi, puh. 050 476 0694.