(Poistunut julkaisusta)

Koordinaattori vuokra- ja vaihtokoneiden myynnin tukeen, Jungheinrich Lift Truck Oy
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.12.2020
Maailman vahvimpiin sisälogistiikan osaajiin kuuluva asiakkaamme Jungheinrich Lift Truck Oy hakee joukkoonsa motivoitunutta ja ulospäinsuuntautunutta koordinaattoria tukemaan yrityksen myyntiä. Pääset kehittymään urallasi ja oppimaan monipuolisista työtehtävistä osana rentoa työporukkaa. Olet avoin erilaisille työtehtäville ja sinussa on ripaus palveluhenkisyyttä. Kokemusta vastaavista tehtävistä tarvitset vain hieman - tehtäväkohtaiset taidot opetetaan sinulle työpaikalla, jos olet sopiva ja sitoutunut persoona!
KUVAUS
Tehtäväsi on tukea vuokra- ja vaihtokoneiden myynnin henkilöitä monipuolisissa tehtävissä. Pääasiassa työskentelet toimistohommissa sisältäen muun muassa tarjousten ja vuokrasopimusten tekemistä, myynti-ilmoitusten luomista ja rahtien koordinoimista, mutta olet valmis tarvittaessa hyppäämään myös varaston puolelle tarkastamaan trukkeja ja ottamaan saapuvia trukkeja vastaan.
Työnkuvan painotukset riippuvat omasta osaamisestasi ja halustasi oppia. Tässä roolissa on mahdollisuus kehittyä ja ottaa myöhemmin mahdollisesti vastaan vastuullisempiakin tehtäviä.

Tarjoamme


* Todella monipuoliset työtehtävät
* Kannustavan palkkauksen
* Kansainväliset työtehtävät
* Mukavan työyhteisön ympärillesi
* Tilaisuuden kehittyä ja edetä

TYÖNKUVA

* Tarjousten laatiminen
* Vuokrasopimusten tekeminen
* Tietojen syöttäminen järjestelmään
* Trukkien vastaanotto
* Trukkien tarkastaminen ja tietojen syöttäminen Internetiin
* Rahtien tilaaminen ja koordinointi
* Osallistuminen hankintoihin

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Soveltuva kaupallinen koulutustausta, esim. tradenomi
* Kokemusta toimistotyöstä
* Sujuva suomen kielen taito
* Hyvä englannin kielen taito
* Office-ohjelmien osaaminen


Eduksi katsomme SAP-järjestelmän osaamisen, aiemman kokemuksen trukkien parista sekä saksan kielen taidon.

Persoonaltaan etsimämme henkilö on:


* Ulospäinsuuntautunut
* Vuorovaikutustaitoinen
* Palveluhenkinen
* Motivoitunut


Muuta tietoa


* Aloitus: Sopimuksen mukaan
* Kesto: Toistaiseksi voimassa oleva
* Sijainti: Kerava
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Jungheinrich Lift Truck Oy:n puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Jungheinrich kuuluu alallaan maailman vanhimpiin ja suurimpiin trukkien valmistajiin - olemme maailmalla kolmanneksi suurin ja Euroopassa toiseksi suurin. Päämääränä on aina ollut laatu, kestävyys, kokonaistaloudellisuus, turvallisuus ja teknologian edistyksellisyys.

Yli 50 vuoden ajan on Suomessa ajettu Jungheinrichin trukeilla. Jungheinrichin trukkien menestyksen ja asiakkaidemme vaatimusten lisääntyessä aloitimme Jungheinrich Lift Truckin toiminnan Suomessa toukokuussa 2004. Keskitymme asiakkaidemme logistisen maailman toiminnan varmistamiseen. Meiltä saat kaiken trukkeihin liittyvän palvelun - myynnin, huollon, varaosien ja teknisen tuen palvelut löydät saman katon alta Ahjosta, Keravalta.