Koordinaattori, viestintä
Omnia

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 9.9.2021

Haemme vahvistusta viestintätiimiimme luovasta, idearikkaasta ja määrätietoisesta koordinaattorista!

Tehtävän kuvaus

Tarjoamme monipuolisen ja mielenkiintoisen toimenkuvan viestinnän erilaisissa tehtävissä. Päätehtävänäsi on tuottaa modernia sisältöä eri aihealueistamme erilaiset kohderyhmät huomioiden. Lisäksi vastuualueenasi on tapahtuma- ja opiskelijaviestinnän koordinointi yhteistyössä sisäisten sidosryhmien kanssa, kuten opetushenkilökunnan ja opiskelijoiden kanssa. Lisäksi tulet koordinoimaan mm. logotuotteita ja viestinnän ja markkinoinnin tilauksia.

Odotamme sinulla olevan digitaalisten kanavien ja palveluiden tuntemusta ja ymmärrystä sosiaalisten medioiden ja kanavien eroista. Tunnistat myös missä kanavissa kohderyhmämme parhaiten tavoittaa ja mistä löytyvät nousevat sisältö- ja kanavatrendit.

Edellytämme sinulta:

  • Osaat tuottaa ja koordinoida monipuolista digitaalista sisältöä (teksti, video, kuva) sekä hyödyntää eri kanavia
  • Soveltuvaa korkeakoulututkintoa
  • Vahvaa kokemusta sähköisestä viestinnästä ja olet aikaisemmin hallinnoinut ja kehittänyt sosiaalisen median yritystilejä.
  • Viestinnän strategista ajattelukykyä. Ymmärrät kohderyhmiä ja kanavien luonteita.
  • Sujuvaa kirjallista ja suullista ilmaisua (suomi ja englanti).
  • Hyviä tiimityöskentelytaitoja.
  • Erinomaisia digitaitoja ja hyvää visuaalista silmää.

Lisäksi toivomme sinulta saavutettavuusdirektiivin tuntemusta ja hakukoneoptimoinnin tuntemusta verkkoviestinnässä, näyttöjä oman työn kehittämisestä sekä joustavaa, ketterää ja asiakaskeskeistä työotetta.

Palvelussuhteessa sovelletaan koeaikaa.

Jos tämä työ sytytti, lähetä meille tervehdyksesi videoklipissä, jossa kerrot itsestäsi, työkokemuksestasi, osaamisestasi ja tavoitteista työssäsi. Liitä mukaan myös kirjallinen CV ja näytteitä tekemistäsi sosiaalisen median kampanjoista.

Omnia panostaa henkilöstön hyvinvointiin ja jaksamiseen tarjoamalla monenlaisia liikuntamahdollisuuksia, mm. omien kuntosalien käyttö ja uintimahdollisuus Espoon uimahalleissa. Lisäksi Omniassa on käytössä ePassi liikuntaan, kulttuuriin ja hyvinvointiin.

Lisätietoja

http://www.omnia.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot