Koordinaattori / Varhaiskasvatus ja esiopetus
Tampereen kaupunki, varhaiskasvatus ja esiopetus

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 23.7.2021

Tampereella, Suomen vetovoimaisimmassa kaupungissa, varhaiskasvatus ja esiopetus elävät ajassa ja kehittävät palvelujaan yhdessä lasten ja vanhempien kanssa. Tampereella tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtäväkentän, suuren kaupungin laajat asiantuntijapalvelut ja moniammatilliset verkostot. Ja tietysti hyvän tamperelaisen työilmapiirin. Joukkoomme mahtuu ja tarvitaan erilaisia osaajia, innostuneita ja innostavia toteuttajia ja kehittäjiä. Tervetuloa mukaan!

Tampereen kaupunkiseudun kunnat ovat saaneet valtionavustusta yhteishankkeelleen varhaiskasvatuksen tuen ja inkluusion rakenteiden ja käytänteiden kehittämiseksi vuosina 2021-2022. Hankkeen tavoitteena on seudullisesti kehittää varhaiskasvatuksen tuen ja inkluusion käytänteitä, jotka palvelevat erikokoisia kuntia ja takaavat kaikissa kunnissa tasa-arvoisesti lähipalveluna laadukkaan ja oikea-aikaisen tuen ja pysyvyyttä lapsille ja perheille.

Hankkeen painopistealueita ovat:
1. Varhaiskasvatuksen henkilöstön menetelmä- ja interventio -osaamisen kehittäminen
2. Tuen pedagogisen johtamisen rakenteiden ja käytänteiden kehittäminen
3. Varhaiskasvatuksen erityisopettajien työnkuvien tarkastelu ja uudistaminen
4. Kartoittaa ja tukea kuntia velvoitteessaan antaa neuvontaa, ohjausta ja konsultaatiota yksityisille palveluntuottajille.

Hankkeeseen palkataan kaksi hankekoordinaattoria, jotka työskentelevät tiiviisti työparina.

Toinen hankekoordinaattori työskentelee Tampereen kaupungin palveluksessa ja vastaa hankkeen toimien suunnittelusta ja toteutuksesta Tampereen alueella. Lisäksi hänen vastuullaan on painopistealue 3.

Toinen hankekoordinaattori työskentelee Pirkkalan kunnan palveluksessa ja vastaa hankkeen toimien suunnittelusta ja toteutuksesta Tampereen ympäryskuntien (Kangasala, Lempäälä, Nokia, Orivesi, Pirkkala, Vesilahti ja Ylöjärvi) alueella. Lisäksi hän vastaa painopistealueesta 4.

Koordinaattorit työskentelevät työparina ja tiiviissä yhteistyössä kaikkien hankekuntien, sekä hanketta hallinnoivan Tampereen seudun Osakkeen kanssa. Tampereen seudun Osakkeen koordinaattori tukee hankekoordinaattoreiden työtä hankkeen hallinnointiin, talouteen, ja raportointiin liittyvissä asioissa sekä hankkeen alla toimivien koulutusten järjestämisessä.

Haemme koordinaattoria Tampereen kaupungin palvelukseen ajalle 1.9.2021-31.12.2022, vastaavasti toisen koordinaattorin haku on avoinna Pirkkalassa.

Arvostamme kehittävää ja joustavaa työotetta. Tehtävässä onnistuminen vaatii hyviä aloite-, organisointi- ja yhteistyötaitoja.

Kelpoisuusvaatimuksena on varhaiskasvatuksen erityisopettajan kelpoisuus (Varhaiskasvatuslaki 540/2018, 26§, 30§, 75§).

Eduksi katsotaan kokemus hanketyöskentelystä.

Lisätietoja tehtävästä antaa 2.8.2021 alkaen varhaiskasvatusjohtaja Elli Rasimus p. 050 5237 386, etunimi.sukunimi@tampere.fi.

Pyydämme, että merkitset hakemukseesi kelpoisuutesi mahdollisimman tarkasti ja liität kopiot kelpoisuuden osoittavista tutkintotodistuksista sähköiseen hakemukseen Kuntarekryyn. Alkuperäiset todistukset katsotaan mahdollisessa haastattelussa.

Hakuaika päättyy 6.8.2021.
Hakeminen Kuntarekryn kautta ja ohjeet hakemiseen löydät https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin.html.
Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, hr.pirkanmaa@monetra.fi

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

2.8.2021 alkaen varhaiskasvatusjohtaja Elli Rasimus p. 050 5237 386, etunimi.sukunimi@tampere.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot