(Poistunut julkaisusta)

Koordinaattori, Vantaan ammattiopisto Varia
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.3.2020

Vantaan kaupunki, Kasvatus ja oppiminen, Toisen asteen koulutus
Vantaan kaupunki, Vantaan ammattiopisto Varia

Tennistie 1, 01370 Vantaa

Työsuhteen kesto: Vakituinen 30.03.2020 tai sopimuksen mukaan - 


Sinä taloushallinnon osaaja, tunnetko talouden ja toiminnan tietojen raportoinnin ja -seurannan tehtävät omiksesi? Kiinnostavatko sinua kehittämishankkeiden talousasiat? Vantaan ammattiopisto Varia hakee koordinaattoria monipuoliseen ja kehittyvään tehtävään. Hae meille töihin!

Koordinaattori toimii sekä taloushallinnon, että muiden ammattiopiston toiminnan tietojen raportoinnin tehtävissä.  Koordinaattorin tehtäviin kuuluu Vantaan ammattiopisto Varian talouden seuranta ja raportointi. Koordinaattori huolehtii asianmukaisesta kirjanpidosta, talouden tietojen keräämisestä ja luokittelusta sekä tarvittavista, rahoitussäädösten mukaisista, sisäisistä sekä ulkoisista talousraporteista.

Koordinaattorin tehtävänä on myös kehittämishankkeiden taloushallinnon tehtävät, joita ovat muun muassa hankkeiden talouden seuranta, analysointi ja raportointi sekä organisaation sisällä että rahoittajille. Koordinaattorin tehtäviin kuuluu vastuu valvoa ja ohjata kehittämishankkeiden talouden toteutumista rahoituspäätösten mukaisesti.

Koordinaattorin tehtäviin kuuluu lisäksi tuottaa, huolehtia ja vastata muista rahoituksen perustana olevien tietojen keruusta, analysoinnista ja raportoinnista. Koordinaattori tuottaa tilastotietoja ammattiopiston toiminnasta ennakointia ja toiminnan kehittämistä varten.

Vantaan ammattiopisto Varia on Vantaan kaupungin ylläpitämä nykyaikainen, monialainen ammatillista koulutusta järjestävä oppilaitos, joka toimii viidessä toimipisteessä eri puolilla Vantaata. Tehtävän pääasiallisena toimipisteenä on Hiekkaharjun toimipiste (Tennistie 1, 01370 Vantaa). Tehtävä edellyttää liikkumista toimipisteiden välillä.

Haastattelut aloitetaan hakuaikana.


Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus:  tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto

Luemme eduksi: Suomalaisen ammatillisen koulujärjestelmän sekä siihen liittyvän lainsäädännön tuntemusta, sekä ammatillisen koulutuksen rahoitusjärjestelmän hyvää tuntemusta. Kykyä kehittää toimintaa tavoitteellisesti ja pitkäjänteisesti, sekä hyviä yhteistyötaitoja ja tietoteknisiä taitoja.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti

Palkkaus: 2572,92 euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.

Edellytettävät luvat: ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: 36 h 45 min/viikko 


Yhteystiedot:

Yhteisten palvelujen päällikkö Jenny Saarela puh. 040 193 9048, jenny.saarela@vantaa.fi

Hakija- ja opiskelijapalveluiden esimies Tuula Kiiskinen puh. 040 029 7535, tuula.kiiskinen@vantaa.fi


Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.