(Poistunut julkaisusta)

Koordinaattori, Urheilu Mehiläinen
Mehiläinen

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.11.2019

Haluatko työskennellä innostavassa työyhteisössä, jossa työtä tehdään suurella sydämellä? Jos vastasit kyllä, saatat olla uusi tiimimme jäsen!

Haemme KOORDINAATTORIA vakituiseen työsuhteeseen URHEILU MEHILÄISEEN PÄÄKAUPUNKISEUDULLE.

Urheilu Mehiläisen koordinaattorina toimit Pääkaupunkiseudun urheiluasiakasryhmän yhteyshenkilönä, joten tässä työssä menestyy asiakaspalveluhenkinen työntekijä, jolta löytyy rutkasti joustoa sekä positiivista asennetta. Työn sisältäessä monipuolisia tehtäviä, eduksesi ovat myös hyvät organisointitaidot sekä taito viedä asiat loppuun. Olet Urheilu Mehiläisen kasvot urheilijoille, urheiluseuroille ja kumppaneille. Toimit tiiviissä yhteistyössä Urheilu Mehiläisen asiantuntijoiden kanssa, palvelet asiakasta hoitopolun alusta loppuun ja neuvot asioinnin eri vaiheissa. Teet yhteistyötä myös markkinoinnin ja viestinnän kanssa.

Sinulta voi löytyä terveydenhuollon tutkinto sekä kokemusta vastaavista tehtävistä, mutta välttämättömyyksiä nämä eivät ole. Taustasi voi olla kaupallinen, voit hyvin olla myös fysioterapeutti. Tärkeämpää on vahva halu luoda paras mahdollinen asiakaskokemus. Olet tuloshakuinen ja toimelias sekä hyvä verkostoituja. Työssä tulee vastaan muuttuvia tilanteita, joihin tulee pystyä reagoimaan nopeasti pitäen samalla jatkuva iloinen ja myönteinen asenne.

Mehiläisenä saat ison työnantajan henkilöstöedut, kuten liikuntasaldon, työterveyshuollon ja mahdollisuuden osallistua säännöllisesti täydennyskoulutuksiin. Olemme joustava työnantaja. Meillä työn tekeminen saa olla hauskaa ja arvostamme asioiden eteenpäin viemistä ja meillä jokainen vaikuttaa yksikön toimintaan.

Innostuitko? Hae tehtävää viimeistään 24.11.2019 mennessä. Tiimimme odottaa jo yhteydenottoasi!

www.mehilainen.fi

Tiimiämme kuvaa positiivinen asenne työntekoon - töissä saa olla hauskaa!

Urheilu Mehiläinen, Kehityspäällikkö Marika Mildh, marika.mildh@mehilainen.fi, p. 0505111626. Soittoaika tehtävään liittyen 12.11.2019 klo 10-11:30 ja 18.11.2019 klo 10-11:30.