Koordinaattori / Työllisyys- ja kasvupalvelut
Elinvoiman ja kilpailukyvyn palvelualue, Työllisyys- ja kasvupalvelut

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 16.11.2021

Tampereen kaupungin työllisyys- ja kasvupalvelut ovat osa elinvoiman ja kilpailukyvyn palvelualuetta. Tuotamme tavoitteellisia, yksilöllisiä ja työelämälähtöisiä kumppanuuteen perustuvia palveluita työnhakija- ja yritysasiakkaille. Tavoitteenamme on kehittää työnhakijoiden osaamista ja työelämätaitoja sekä edistää työnantajien osaavan työvoiman saatavuutta Tampereella ja Pirkanmaalla. Lisäksi koordinoimme Tampereen kaupungin maahanmuuttotyötä sekä kansainvälisten osaajien houkutteluun liittyviä yrityspalveluita. Kasvupalvelukokonaisuuteen kuuluu myös Tampereen kaupungin yritys- ja työnantajapalvelujen järjestäminen ja kehittäminen.

Haemme koordinaattoria määräaikaiseen toimeen työllisyys- ja kasvupalveluihin. Toimi alkaa sopimuksen mukaan jatkuen 31.12.2022 asti.

Koordinaattori sijoittuu työllisyys- ja kasvupalvelujen kehittämispalveluihin. Hän osallistuu palvelujen tuotteistamiseen, uusien palvelukokonaisuuksien muotoiluun ja keskeisten palveluprosessien kuvaamiseen. Koordinaattori osallistuu työllisyyden edistämisen valtakunnallisen tietojärjestelmäkokonaisuuden kehittämiseen. Työhön kuuluu myös tietojohtamisen tukipalveluja. Lisäksi koordinaattori osallistuu henkilöstön osaamistarpeiden seurantaan ja jatkuvan osaamisen kehittämisen koordinointiin. Hakijalta toivomme itsenäistä, kehittämisorientoitunutta ja itseohjautuvaa työotetta. Tehtävässä onnistuminen edellyttää hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja.

Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva korkeakoulututkinto tai aiempi opistotason tutkinto sekä hyvä suomen kielen kirjallinen ja suullinen taito.

Eduksi katsotaan työkokemus ja/tai tuntemus työ- ja elinkeinohallinnosta sekä kokemus palveluprosessien kehittämistyöstä ja asiakasrajapinnassa tapahtuvasta kehittämistoiminnasta ja fasilitoinnista. Lisäksi eduksi katsotaan hyvä englannin kielen taito.

Pyydämme, että kirjaat hakemukseesi kelpoisuutesi ja liität kopiot kelpoisuuden osoittavista tutkintotodistuksista sähköiseen hakemukseen Kuntarekryyn.

Lisätietoja tehtävästä antaa tiimiesimies Jaana Rantalainen, puh. 044 423 5673. Sähköposti muotoa etunimi.sukunimi@tampere.fi.

Hakuaika päättyy 1.12.2021.

Tehtäviä haetaan Kuntarekryssä Hae työpaikkaa -painikkeesta. Ohjeita hakemiseen löydät https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin.html.
Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, rekrytointi.pirkanmaa@monetra.fi

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja tehtävästä antaa tiimiesimies Jaana Rantalainen, puh. 044 423 5673. Sähköposti muotoa etunimi.sukunimi@tampere.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot