Koordinaattori / Työllisyys- ja kasvupalvelut
Tampereen kaupunki, Työllisyys- ja kasvupalvelut

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 29.4.2021

Tampereen kaupungin työllisyys- ja kasvupalvelut ovat osa elinvoiman ja kilpailukyvyn palvelualuetta. Tuotamme tavoitteellisia, yksilöllisiä ja työelämälähtöisiä kumppanuuteen perustuvia palveluita työnhakija- ja yritysasiakkaille. Tavoitteenamme on kehittää työnhakijoiden osaamista ja työelämätaitoja sekä edistää työnantajien osaavan työvoiman saatavuutta Tampereella ja Pirkanmaalla. Koordinoimme Tampereen kaupungin maahanmuuttotyötä sekä kansainvälisten osaajien houkutteluun liittyviä yrityspalveluita. Kasvupalvelukokonaisuuteen kuuluu myös Tampereen kaupungin yritys- ja työnantajapalvelujen järjestäminen ja kehittäminen.

Haemme koordinaattoria sijaisuuteen. Tehtävän aloitus on mahdollisimman pian ja sijaisuus päättyy 31.12.2022.

Koordinaattori vastaa työllisyys- ja kasvupalveluiden asiakastyytyväisyyden ja asiakaskokemuksen mittaamisen kehittämisestä ja raportoinnista (tiedolla johtamisen tuki) ja osallistuu palveluiden tuotteistamiseen työllisyys- ja kasvupalveluissa. Hän osallistuu tiiviisti kehittämistyöhön ja työn vaikuttavuusmittariston kehittämiseen yhdessä muun tiimin kanssa.

Koordinaattori osallistuu yksikön ICT-palveluiden hankintaprosesseihin (esim. innovatiiviset hankinnat, markkinavuoropuhelut, tietopyynnöt ja toimittajatapaamiset) sekä palveluntuottajayhteistyöhön. Työhön kuuluu palvelumuotoilua, työpajojen järjestämistä ja sisäisten prosessien kuvaamista ja kehittämistä.

Edellytämme Tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto tai aiempaa opistotason tutkinto ja kokemusta palveluprosessien kehittämistyöstä sekä asiakasrajapinnassa tapahtuvasta prosessien kehittämistoiminnasta.
Tehtävä edellyttää erinomaista suomen kielen taitoa sekä hyvää englannin kielen taitoa.

Toivomme sinulta itsenäistä, kehittämisorientoitunutta ja itseohjautuvaa työotetta sekä vahvaa yhteistyökykyä. Kokemus palvelumuotoilusta, tuotteistamisesta ja asiakastilaisuuksien fasilitoinnista sekä prosessien kehittämisestä luetaan eduksi.

Lisätietoja tehtävästä antaa tiimiesimies Jaana Rantalainen, puh. +358444235673 ja kehityspäällikkö Janne Taiponen, puh. +358404846973, sähköpostiti etunimi.sukunimi@tampere.fi

Aiemmin tehtävää hakeneet otetaan haussa huomioon.

Hakuaika päättyy 12.5.2021.
Hakemuksia koskeviin tiedusteluihin vastaa rekrytointipalvelut, puh. 040 806 3184.
Sisäisessä haussa olevia työpaikkoja voi hakea ainoastaan hakuaikana Tampereen kaupungin virka-/työsuhteessa oleva henkilö. Tehtävää haetaan Hae työpaikkaa -painikkeesta ja hakemus tulee jättää viimeisenä hakupäivänä klo 23.59 mennessä. Pyydämme ystävällisesti huomioimaan, että myöhästyneitä hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.
Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja tehtävästä antaa tiimiesimies Jaana Rantalainen, puh. +358444235673 ja kehityspäällikkö Janne Taiponen, puh. +358404846973, sähköpostiti etunimi.sukunimi@tampere.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1450107
  • Tehtäväalue: Julkishallinto ja järjestöt
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Tampere, Pirkanmaa, Tampere