(Poistunut julkaisusta)

Koordinaattori-trainee tax compliance - tiimiin
PwC Suomi

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.9.2020

Haemme nyt koordinaattori-traineeta palkalliseen harjoitteluun vahvistamaan ammattitaitoista tax compliance - tiimiämme Helsinkiin. Harjoittelun kesto on noin 6 kuukautta ja aloitus marras/joulukuussa. Harjoittelun tarkka kesto ja aloitusajankohta ovat räätälöitävissä.

Tax compliance - tiimi on osa yritysverotuksen ryhmäämme. Yritysverotuksen alueella tarjoamme asiakkaillemme laajan valikoiman veroneuvontapalveluita. Asiakastoimeksiantomme vaihtelevat päivittäisestä neuvonnasta erilaisiin yritysjärjestelyihin ja asiakkainamme on sekä kotimaisia yrityksiä että kansainvälisiä konserneja.

Traineena pääset tekemään laajasti erilaisia tehtäviä, kuten esimerkiksi tiedonhankintaa, toimeksiantojen koordinointia, avustamista veroilmoitusten ja tilinpäätösten laatimisessa sekä yhteydenpitoa PwC-ketjun ulkomaisten toimistojen kanssa. Avustat myös tarjousten ja sopimusten laatimisessa, taustaselvitysten tekemisessä sekä riskienhallintaan liittyvissä asioissa.

Mitä toivomme sinulta?

  • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa (sekä suullista että kirjallista). Ruotsin kielen taito on etu.
  • Opiskelet tradenomiksi (tai tutkintosi tähtää muuhun vastaavan tason kaupalliseen koulutukseen).
  • Toimit sujuvasti tiimissä ja panostat omalta osaltasi rentoon työilmapiiriin. Tartut tehtäviisi oma-aloitteisesti ja asiakaspalveluhenkisyys sekä huolellisuus näkyvät työskentelyotteestasi.
  • Hallitset MS Office -ohjelmat (erityisesti Excelin ja PowerPointin) ja opit uudet järjestelmät nopeasti.

Arvostamme soveltuvaa työkokemusta esimerkiksi projektien koordinointiin liittyen ja perustietoja kirjanpidosta ja verotuksesta, mutta tärkeintä on kiinnostus oppia alasta ja innostunut asenne työtä kohtaan.

Tarjoamme sinulle

  • mahdollisuuden tutustua traineena kirjanpidon ja verotuksen maailmaan sekä kehittää taitojasi koordinaattorina
  • tilaisuuden kasvaa laaja-alaisiin tehtäviin osana aktiivisia tiimejämme
  • kilpailukykyiset henkilöstöedut, kuten lounasedun
  • erinomaiset edellytykset sekä ammatilliseen että henkilökohtaiseen kehittymiseen osana maailmanlaajuista PwC-ketjua
  • rennon ja avoimen työympäristön.

Meille henkilöstö on ykkönen, mistä kertoo vuoden 2019 sijoituksemme Suomen parhaiden työpaikkojen joukossa Great Place to Work -listauksessa. Arvomme ovat meille tärkeitä, joten etsimme joukkoomme suoraselkäisiä ja välittäviä työkavereita, jotka ovat valmiita haastamaan ajatteluaan ja toimimaan tiiviissä yhteistyössä muiden kanssa. Pidämme tärkeänä, että työ on innostavaa ja tuemme kehittymistä ja oppimista heti ensimmäisistä päivistä alkaen.

Haluatko olla yksi meistä?

Lähetä CV:si ja hakemuksesi englanniksi viimeistään 4.10.2020. Käymme läpi hakemuksia niiden saapumisjärjestyksessä ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Senior Tax Manager Saara Poikolainen, tavoitettavissa puh. 0400 343 106, saara.poikolainen@pwc.com.

CV ja HAKEMUSKIRJE

Toivomme, että CV:si on tiivis ja helppolukuinen ja siitä käy selkeästi ilmi tiedot opinnoistasi ja aiemmasta mahdollisesta työkokemuksestasi. Hakemuskirjeestä toivomme lukevamme motivaatiostasi hakea trainee-paikkaa ja sen, miksi juuri sinä olisit erinomainen trainee meille.