(Poistunut julkaisusta)

Koordinaattori-toimistoassistentti osa-aikainen
Poolia Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.1.2018

Esittely

Etsimme asiakkaallemme, joka kuuluu maailmassa alansa johtavaan asiantuntijaorganisaatioon ja on Suomessa markkinajohtaja, reipasta ja järjestelmällistä

Osa-aikaista koordinaattori-toimistoassistenttia

määräaikaiseen tehtävään ainakin 30.9.2018 saakka. Työaika on n. 50-60 % kokoaikatyöstä 2-3 päivää/vko. Yksikkö, johon henkilöä haetaan, toimii Lauttasaaressa Särkiniementiellä. Työ alkaa heti, kun sopiva henkilö löytyy.

Työtehtävät

- asiakas- ja projektitietojen ylläpito, hallinnointi ja valmistelu
- yhteydenpitoa eri sidosryhmien välillä
- laskutukseen liittyviä tehtäviä
- arkistointi sekä muut toimistotyöt

Edellytykset

Asiakkaamme toivoo sinulta;

- järjestelmällistä ja itsenäistä työotetta
- muutaman vuoden työkokemusta monipuolisista toimistotehtävistä
- palveluhenkisyyttä ja asiakaskeskeistä ajattelua
- hyviä perustietoteknisiä taitoja (MS Office)
- sujuvaa suomen- ja englanninkielen taitoa

Edut

Asiakkaamme tarjoaa sinulle joustavan työn, mukavan työyhteisön ja mielenkiintoisen mahdollisuuden päästä työskentelemään asiantuntijaorganisaatiossa.

Lisätiedot

Haethan tehtävään pikaisesti, haastattelut aloitetaan heti ja sopivan henkilön löydyttyä työ alkaa. Tehtävään haetaan ilmoituksen ohjeiden mukaisesti, liitäthän hakemukseen myös palkkatoiveesi. Mahdolliset tehtävää koskevat tiedustelut Poolia Suomi Oy Key Account Manager HR Arja Kuntsi-Sinkkonen puh. 020 7290 834.

Hakuohjeet

Haku tapahtuu rekisteröitymällä kotisivuillamme osoitteessa www.poolia.fi. Pääset täyttämään tietojasi napsauttamalla hae-painiketta. Suosittelemme, että täytät profiilisi mahdollisimman kattavasti ja liität myös valmiin CV:si mukaan sekä valitset tehtävänimikevalikosta sinua kiinnostavat tehtävänimikkeet. Näin olet mukana myös tekemissämme hiljaisissa hauissa. Luotuasi profiilin voit liittää mukaan useampia tiedostoja Omien Sivujesi kohdassa "Liitetiedostot".