(Poistunut julkaisusta)

Koordinaattori, tilaturvallisuus ja talotekniikka
CSC – TIETEEN TIETOTEKNIIKAN KESKUS OY

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.3.2019

Kasvava ja kasvuorientoitunut CSC toteuttaa laajaa kirjoa palveluita ja projekteja tutkimuksen, koulutuksen, kulttuurin ja julkishallinnon asiakkuuksille.

Olemme asiakkaidemme omistama, voittoa tavoittelematon organisaatio, jonka tavoitteena on luoda parhaat edellytykset asiakkaidemme toiminnalle. Me katalysoimme asiakkaittemme menestymistä ja teemme työtä jolla on merkitys.

Haemme Espoon toimistoomme reipasta ja aikaansaapaa koordinaattoria vastaamaan tilaturvallisuustehtävistä sekä toimitilojen taloteknisistä asiantuntijatehtävistä.

Iloinen tiimimme vastaa CSC:n toimitiloista, kiinteistöhuolto-, tilaturvallisuus-, liikematkustus- sekä toimistopalveluista. Tilaturvallisuustehtävien osalta raportoimme turvallisuuspäällikölle. Käynnissä oleva työympäristön kehittämishanke, jossa remontoimme ja kalustamme moderneja työtiloja asiantuntijoillemme, työllistää meitä nyt erityisesti.

Toivomme hakijalta:
-Asiantuntemusta talotekniikasta
-Kiinnostusta tilaturvallisuuden ylläpitoa koskevia käytännön tehtäviä kohtaan
-Luotettavuutta, hyviä yhteistyötaitoja ja asiakaspalveluhenkisyyttä

Viestit ja dokumentoit sujuvasti suomeksi sekä tyydyttävästi englanniksi. Tiimityöskentelytaitosi ovat hyvät ja olet vastuuntuntoinen ja järjestelmällinen.

Tervetuloa joukkoomme!

Lisätietoja tehtävästä antaa kehityspäällikkö Maija Häkkinen, etunimi.sukunimi (at) csc.fi
Lähetä hakemuksesi 24.3.2019 mennessä.