(Poistunut julkaisusta)

Koordinaattori / projektimyyjä Kylpymaailmaan
Bauhaus

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.12.2019

Haemme nyt Turun tavarataloon

KOORDINAATTORIA / PROJEKTIMYYJÄÄ KYLPYMAAILMAAN

määräaikaiseen työsuhteeseen perhevapaan sijaiseksi 31.12.2020 saakka. Työsuhde on kokoaikainen, keskimääräinen viikkotyöaika on 37,5 h / vko.

Tehtäviisi kuuluu myynti- ja asiakaspalvelutyö tavaratalossa sekä mittakäynnit asiakkaiden kohteisiin. Olet aitiopaikalla tunnistamassa asiakkaiden kylpyhuoneisiin sekä muihin huoneistotiloihin liittyviä muutostarpeita ja ehdottamassa niihin sopivia ratkaisuja. Laadit tämän perusteella suunnitelman ja tarjouksen asiakkaalle parhaiten sopivasta ratkaisusta. Työhösi kuuluvat oleellisena osana myös aliurakoitsijoiden työmaiden valvonta- ja työnjohtotehtävät sekä alueellisen aliurakoitsijaverkoston hallinta.

Hallitset projekteja sekä itsenäisesti että yhteistyössä muun Kylpymaailman tiimin kanssa. Olet systemaattinen ja palvelet kunkin asiakkaan alusta loppuun. Sinulla on kyky tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa, asiakaslähtöinen ajattelutapa, yhteistyötaitoja ja halu tehdä kauppaa.

Lisäksi toivomme sinulta

  • tehtävään soveltuvaa koulutustaustaa sekä vankkaa kokemusta märkätilarakentamisen ja remontoinnin perusteista
  • yleisimpien toimisto-ohjelmien hallintaa
  • soveltuvaa kielitaitoa sekä
  • organisointi- ja paineensietokykyä.

Edellytämme myös valmiutta työskennellä tarvittaessa kaupan aukioloaikojen mukaisesti.

Tarjoamme työpaikan vakavaraisessa, kasvavassa kaupan alan yrityksessä, sekä mielenkiintoista ja vaihtelevaa työtä mukavassa työyhteisössä!

Jätä hakemuksesi viimeistään 19.1. Työ alkaa heti / mahdollisimman pian.