(Poistunut julkaisusta)

Koordinaattori Medical-yksikköön
SGS Fimko

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.5.2018

 

Haussa nyt

Koordinaattori Medical-yksikköön

Medical- yksikkömme keskittyy lääkintälaitteiden testaukseen ja laitevalmistajien toimintojen arviointiin ja sertifiointiin lakien, asetusten ja standardien näkökulmasta.

Toimit Medical-yksikössä koordinaattorina varmistaen auditointi- ja sertifiointiprosessin sujuvan toteutuksen ja seurannan. Huolehdit yhdessä muun tiimin kanssa siitä, että kaikki prosessin vaiheet tehdään ajallaan. Ylläpidät auditointeihin liittyvää tietoa SGS:n eri -tietojärjestelmissä. Toimit tiiviissä yhteistyössä omien pääarvioijiemme, asiakkaidemme sekä kansainvälisen SGS-verkoston kanssa. Osallistut myös tarjous- tilaus- prosessiin.

Tehtävässä menestyminen edellyttää jämäkkää ja suunnitelmallista toimintaotetta. Olet tottunut priorisoimaan ja organisoimaan toimintaa hektisessä toimintaympäristössä, ja kykenet koordinoimaan useankin henkilön aikatauluja muuttuvissa tilanteissa. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot, ja suomen kielen lisäksi kommunikoit sujuvasti myös englanniksi. Olet kiinnostunut oppimaan uutta ja perehtymään yksikön toimintaan sekä siihen liittyviin asetuksiin. Henkilönä olet oma-aloitteinen ja toimit itsenäisesti ja vastuullisesti.

Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävän kasvavalla toimialalla. Saat hyvän perehdytyksen toimintaamme asiantuntijoidemme toimesta. SGS tarjoaa sinulle myös viihtyisän työyhteisön ja kehittymismahdollisuuksia. Tehtävä on organisaatiossa uusi, ja pääset omalta osaltasi vaikuttamaan sen muotoutumiseen.

Lisätietoja tehtävästä antaa tekninen päällikkö Seppo Vahasalo, puh. 09 6963 450. Tavoitettavissa parhaiten 11.6. ja 18.6. klo 14-15.

Lisätietoja SGS:stä löydät osoitteesta www.sgs.fi   

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja cv palkkatoivomuksineen 30.6.2018  mennessä sähköpostilla osoitteeseen recruitment.fi@sgs.com. Merkitse viestin otsikkoon tunnus ”Oma nimi_MED Coordinator”.  Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.