(Poistunut julkaisusta)

Koordinaattori (matka-asiat)
Laurea-ammattikorkeakoulu

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.2.2020

Laurea-ammattikorkeakoulu on kansainvälinen metropoli­alueen hyvinvoinnin ja kilpailukyvyn kehittäjä. Työelämään integroitunut korkeakouluyhteisömme keskittyy soveltavaan tutkimukseen ja ammatilliseen korkeakoulutukseen yhdessä työelämän kanssa. Meille laurealaisille palvelulupauksen lu­nastaminen joka päivä on kunnia-asia. 

Laurea-ammattikorkeakoulu on osakeyhtiö, jonka liikevaihto on n. 52 M€ ja joka työllistää n. 550 henkilöä. Uusmaalaisessa korkeakoulussamme on 7800 opiskelijaa. 

Laurean henkilöstöpalvelut tukee Laurean strategian mukaisten tavoitteiden saavuttamista ja edistää toiminnallaan hyvää laurealaista esimieskulttuuria muun muassa rekrytoinneissa, henkilöstösuunnittelussa ja strategisissa henkilöstön kehittämishankkeissa. Työhyvinvoinnin ja yhteisöllisyyden edistäminen on yksi keskeinen vastuualueemme. Toimimme tiiviissä yhteistyössä ulkoistetun palkanlaskennan kumppanimme kanssa. Laureassa henkilöstöpalveluiden vastuulla on jatkossa myös kokonaisvaltaisesti matkustamiseen liittyvät asiat.
 
Haemme nyt HR-tiimiimme koordinaattoria (matka-asiat)
 
Matkustamisesta vastaavana koordinaattorina tehtäviisi kuuluu henkilöstön neuvonta ja ohjaus matka-asioissa, sekä matkasuunnitelmien ja matka- ja kululaskujen tarkastus. Lisäksi toimit TEM-ohjelman pääkäyttäjänä, huolehdit käyttöoikeuksien ajantasaisuuksista ja teet matkareskontran täsmäytyksen kuukausittain. Vastuullasi on myös yhteydenpito matkatoimiston kanssa ja matkustamiseen liittyvät kilpailutukset.
 
Tehtävän haltuun ottamisessa on eduksi, jos sinulla on jo monipuolista kokemusta matkustusasioiden hoidosta ja ehkä myös kokemusta TEM-ohjelman käytöstä. Tehtävässä toimiminen edellyttää ensisijaisesti kuitenkin halua perehtyä matkustukseen liittyvään kokonaisuuteen, huolellista työskentelyotetta ja valmiuksia erinomaiseen asiakaspalveluun. Tehtävässä edellytämme vähintään opistotasoista koulutusta, korkeakoulututkinto (esim. tradenomi) on eduksi, hyvää englannin kielen taitoa ja kiinnostusta korkeakoulumaailmaa kohtaan. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva. 


Tehtävään valitulle tarjoamme mielenkiintoisen tehtävänkuvan motivoituneessa ja innostuneessa tiimissä Suomen parhaassa ammattikorkeakoulussa. Meille Laureassa on tärkeää, että voit kehittää omaa osaamistasi, pääset vaikuttamaan työsi sisältöön ja koet olevasi osa korkeakouluyhteisöä. Tehtävän pääasiallinen työntekopaikka sijaitsee Tikkurilassa Vantaalla. Työsuhteen ehdot ja palkkaus ovat Yksityisen opetusalan työehtosopimuksen mukaiset. Tehtävän aloitus on mahdollisimman pian, viimeistään kuitenkin 1.4.2020. Tehtävässä on 6 kuukauden koeaika. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Henkilöstöjohtaja Tiina Päivärinne, tiina.paivarinne@laurea.fi, puh 040 725 95 88 (ei yhteydenottoja viikolla 8).

Hakemukset pyydämme lähettämään viimeistään 18.2.2020: Laurea avoimet työpaikat
Rekrytointiprosessin ensimmäisessä vaiheessa käytämme videohaastattelua.