(Poistunut julkaisusta)

Koordinaattori, Kieli- ja kulttuuriryhmien opetuksen palveluyksikkö
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.10.2020

Koordinaattori vastaa valmistavan opetuksen oppilaaksiotosta, mm. uusien Espooseen muuttavien vieraskielisten perheiden haastattelusta ja oppilaiden sijoittelusta kouluihin.

Työpaikan nimi ja osoite:
Suomenkielinen opetus/suunnittelu- ja hallintopalvelut/kieli- ja kulttuuriryhmien opetuksen palveluyksikkö
Karaportti 1, 02610 Espoo

Työaika:
36h 15 min /vko

Sopimusala:
KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Kelpoisuusvaatimus: Soveltuva korkeakoulututkinto

Tehtävässä edellytetään sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa, asiakaspalveluhenkisyyttä, hyviä tieto- ja viestintätekniikan taitoja ja itsenäistä työotetta.

Arvostamme kokemusta kieli- ja kulttuuriryhmien opetuksen piiristä ja monipuolista kielitaitoa.

Espoon suomenkielinen opetus tarjoaa lapsille ja nuorille korkeatasoiset, monipuoliset ja alueellisesti tasapuoliset koulutusmahdollisuudet. Espoolaisissa peruskouluissa ja lukioissa oppilaat saavat laadukasta opetusta, mikä antaa hyvän pohjan jatko-opintoja ja tulevaisuutta varten. Opetustoimeen kuuluu 77 peruskoulua ja 10 lukiota, joissa opiskelee noin 30 000 oppilasta ja 5 000 opiskelijaa

Tämä rekrytointi toteutetaan anonyyminä rekrytointina. Anonyymin rekrytoinnin tavoitteena on kohdentaa huomio hakijan ammatilliseen osaamiseen sekä työkokemukseen. Valinnat työpaikkahaastatteluun tehdään ilman hakijan henkilötietoja.

Haastatteluvalinnat tekevä esimies arvioi hakijoita hakemuksen perusteella näkemättä nimi-, yhteystieto-, ikä-, sukupuoli- ym. tunnistetietoja.

Huomioithan vapaata hakemustekstiä kirjoittaessasi, että se noudattaa anonymiteetin periaatteita, eikä sisällä tunnistetietoja.
Jätä hakemuksesi sähköisesti Kuntarekry-järjestelmän kautta, jotta hakemuksestasi löytyy tarvittavat tiedot ja anonyymi rekrytointi on mahdollista toteuttaa.