(Poistunut julkaisusta)

Koordinaattori, Kardex Remstar
Kardex Remstar

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.11.2018
Etsimme asiakasyrityksellemme Kardex Remstarille KOORDINAATTORIA vakituiseen työsuhteeseen Jyväskylään.

Kardex kuuluu maailman johtaviin automatisoitujen varasto- ja varausjärjestelmien valmistajiin. Kaikki tuotteet ovat kehitetty parantamaan tuottavuutta ja prosessien tehokkuutta. Räätälöityjen ratkaisujen ansiosta varastotilaa voidaan hyödyntää optimaalisesti. Vuodesta 1873 lähtien Kardex on asentanut yli 140 000 järjestelmää. Tutustu yritykseen lisää osoitteessa www.kardex-remstar.fi

Koordinaattorina olet tiiviisti puhelin- ja sähköpostiyhteydessä asiakkaiden sekä huoltotiimin työntekijöiden kanssa. Tehtäväsi on aikatauluttaa ja organisoida huoltotyöt mahdollisimman tehokkaasti käyttäen toiminnanohjausjärjestelmää (SAP) apunasi.

Odotamme sinulta aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä sekä kykyä työskennellä sujuvasti niin suomeksi kuin englanniksi. Nopeatempoinen tehtävänkuva edellyttää hyviä priorisointitaitoja ja kykyä työskennellä pienen paineen alla. Työn asiakaspalveluluonne edellyttää hyviä vuorovaikutustaitoja sekä halua panostaa palvelun laatuun!

Koordinaattorin tehtävä on uusi, johon Kardex haluaa tarjota kattavan perehdytyksen sekä asiantuntevan tiimin tuen! Sitoutuneelle työntekijälle Kardex tarjoaa pitkäaikaisen työn ja monipuolisia koulutusmahdollisuuksia.

Oletko Sinä uusi tekijä Kardexin tiimiin? Hakemuksen pääset täyttämään Go Onin nettisivujen kautta 15.11. mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Jyväskylän HR-päällikkö Essi Seppänen, 0443346292 tai essi.seppanen@go-on.fi