(Poistunut julkaisusta)

Koordinaattori, kansainväliset asiat
Aalto-yliopisto

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.10.2020

Aalto-yliopisto on rohkeiden ajattelijoiden yhteisö, jossa tiede ja taide kohtaavat tekniikan ja talouden. Tunnistamme ja ratkaisemme yhteiskunnan suuria haasteita ja rakennamme innovatiivista tulevaisuutta. Yliopistossa on kuusi korkeakoulua, lähes 11 000 opiskelijaa ja lähes 400 professoria. Kampuksemme sijaitsee Espoossa.


Aalto-yliopiston Taiteiden ja suunnittelun korkeakoulu on maailman arvostetuimpiin kuuluva taiteen, muotoilun ja arkkitehtuurin kansainvälinen korkeakoulu. Korkeakoulu on aktiivinen yhteiskunnallinen vaikuttaja. Tutkimuksen kärkialueita ovat muotoilu, digitaalinen media, audiovisuaalinen esittäminen, taide, visuaalinen kulttuuri sekä hyvinvointirakentaminen ja yhdyskunta- ja kaupunkisuunnittelu. Korkeakoulun juuret ulottuvat vuoteen 1871.


Taiteiden ja suunnittelun korkeakoulun Oppimispalvelut hakee


Kansainvälisten asioiden koordinaattoria


toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Tehtävä pyritään täyttämään 23.11.2020 alkaen, tai mahdollisimman pian.


Koordinaattorina työskentelet osana Taiteiden ja suunnittelun korkeakoulun oppimispalveluita ja yliopiston kansainvälisten asiantuntijoiden verkostoa. Toimit opiskelijoiden, opettajien ja kansainvälisten toimijoiden rajapinnassa. Tehtävä sijoittuu Taiteiden ja suunnittelun korkeakoulun oppimispalveluissa Ulkoisten asiakkaiden palvelut –tiimiin.


Tehtävä sisältää kansainvälisen opiskelijaliikkuvuuden koordinointiin ja suunnitteluun sekä mahdollisesti ohjelmatyöhön liittyviä opintohallinnollisia vastuita ja kansainvälistä yhteistyötä. Lisäksi koordinaattori osallistuu kansainvälisen toiminnan kehittämiseen sekä Aalto-tasoisesti että koulutason oppimispalveluissa ja Ulkoisten asiakkaiden -tiimin vastuiden hoitamiseen. Tarkempi työnkuva voi määräytyä valittavan henkilön osaamisen ja suuntautuneisuuden mukaan.


Tehtävä edellyttää ylempää korkeakoulututkintoa ja hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä tiimityöskentelytaitoja. Tehtävä vaatii IT- ja viestintäosaamista sekä hyvää suomen ja englannin kielen hallintaa. Hyvä ruotsin kielen taito katsotaan eduksi. Aikaisempi kokemus vastaavanlaisista yliopisto- ja korkeakouluhallinnon tehtävistä sekä kansainvälisen opiskelijaliikkuvuuden tuntemus katsotaan hakijalle eduksi.


Tehtävän palkkaus määräytyy Aalto-yliopistossa käytössä olevan yliopistojen palkkausjärjestelmän mukaisesti.


Kiinnostuitko?

Hae tehtävää toimittamalla CV ja hakemuskirje sähköisen rekrytointijärjestelmän kautta viimeistään 3.11.2020. Haastatteluja voidaan pitää jo hakuaikana.


Taiteiden ja suunnittelun korkeakoulu tarjoaa uudet, modernit työskentelytilat Otaniemen kampuksella ja mahdollistaa työntekijöilleen hyvät mahdollisuudet kehittää omaa osaamistaan.


Lisätietoja tehtävästä antaa Ulkoisten asiakkaiden palvelut –tiimin vetäjä Anna-Kaisa Antinoja etunimi.sukunimi@aalto.fi, +358 50 467 2734 -  27.10. klo 9-10 ja 30.10. klo 15-16. Hakemusteknisissä asioissa lisätietoja antaa Eeva Lyytikäinen, HR-palvelut, etunimi.sukunimi@aalto.fi, p. +358 50 5552085