(Poistunut julkaisusta)

Koordinaattori hoitamaan vesivoiman maankäyttö- ja dokumenttiasioita
Fortum

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.8.2019

Työnkuvasi

<!-- Begin HTML Area Name Undisclosed -->

Haemme henkilöä hoitamaan, koordinoimaan ja kehittämään vesivoimatuotantomme kiinteistöhallintaa sekä vesivoimalaitoksiin liittyvien dokumenttien hallintaa. Työssä huolehdit Suomen vesivoimalaitoksiimme liittyvistä sopimuksista ja luvista. Hallinnoit ja hoidat mm. vesivoiman maankäyttöasioita, kiinteistöverotuksen ja -kauppojen tietotarpeita sekä muita kiinteistöihimme liittyviä velvoitteita ja oikeuksia. Koordinoit kiinteistöihimme liittyviä sidosryhmäasioita ja toimit yhteyshenkilönä mm. naapurien ja kuntien kaavoitusviranomaisten suuntaan. Ylläpidät tietoja ja kehität tiedonhallintaa vesivoiman tietojärjestelmissä sekä koordinoit ja ohjaat voimalaitosten käyttöön ja kunnossapitoon liittyvien dokumenttien ja tiedon hallintaa. Lisäksi kehität kaikkien yo. asioiden hallintaa yksikössämme.

Tehtävä on vakinainen ja sijoittuu Muhoksen toimipaikkaamme.

<!-- End HTML Area -->

 

Tarjoamme sinulle

<!-- Begin HTML Area Name Undisclosed -->

Tarjoamme sinulle perehdytyksen jälkeen itsenäisen tehtäväkentän, jossa työpäiväsi täyttyvät monipuolisilla käytännön tehtävillä sekä tiedonhallinnan ja kiinteistöasioiden kehityshankkeilla. Toimit yhteistyössä ympäristöasiantuntijoidemme ja kunnossapitopäälliköidemme kanssa mukavassa työyhteisössä. Iso kansainvälinen organisaatiomme tarjoaa sinulle mahdollisuuden kehittyä työssäsi uusiutuvan energiantuotannon näköalapaikalla.

<!-- End HTML Area -->

 

Odotamme sinulta

<!-- Begin HTML Area Name Undisclosed -->

Sinulla on tehtävään soveltuvaa koulutusta esimerkiksi maanmittauksen, kiinteistötalouden tai tietojenhallinnan alalta, sekä mielellään myös tehtäviin liittyvää työkokemusta. Odotamme sinulta intoa verkostoitua ja oppia uutta, avuliasta ja ahkeraa asennetta sekä aktiivista ja ratkaisukeskeistä otetta.

Hakijalle on eduksi arcGIS-, ProjectWise- ja Sharepoint-osaaminen.

Lisäksi sinulla on hyvä suomen ja englannin kielen suullinen sekä kirjallinen taito.

Työ edellyttää jonkin verran matkustamista, ja B-ajokortti on työn hoitamiseksi välttämätön.

 

<!-- End HTML Area -->

Kiinnostuitko?

<!-- Begin HTML Area Name Undisclosed -->

Hae tehtävää alla olevasta linkistä ja lähettämällä sähköisen hakemuksesi ja ansioluettelosi viimeistään 15.9.2019. Lisätietoja tehtävästä antaa Markku Nivalainen (p. 0504532327, varmimmin 19.8. iltapäivällä, 20.8. tai 4.9.) tai Marja Savolainen (p. 0504532344, varmimmin 19.8. klo 12-15 ja 2.9. klo 8-12).