(Poistunut julkaisusta)

Koordinaattori - Helsinki
Eilakaisla

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.3.2020
Biomedicum Helsinki on Meilahden kampuksella toimiva lääketieteen tutkimus- ja opetuskeskus. Kiinteistö Oy Biomedicum Helsinki tarjoaa tilat ja palveluja monille Helsingin yliopiston lääketieteellisen tiedekunnan, HUSin, säätiöiden ja yritysten tutkimusryhmille ja yksiköille.  Yhteensä keskuksessa työskentelee lähes 3000 tutkijaa, tutkijankoulutettavaa sekä tutkimusta ja opetusta avustavaa henkilöä ja tiloissa toimii yli tuhat opiskelijaa terveystieteiden alueilta. Keskuksessa toimii myös Biomedicum Helsinki -säätiö, joka tukee terveystieteellistä tutkimusta ja sen tunnetuksi tekemistä jakamalla apurahoja ja järjestämällä tilaisuuksia. Lisätietoja www.biomedicum.com / www.biomedicum.fi
Etsimme asiakkaillemme Biomedicum Helsinki säätiölle ja Kiinteistö Oy Biomedicum Helsingille koordinaattoria tukemaan säätiön apurahoihin, hallituksen toimintaan ja yhteistyöprojekteihin liittyviä käytännön toimintoja sekä kiinteistöosakeyhtiön viestinnällisiä tehtäviä. Työsuhde jakautuu kahden toimijan kesken, on kokopäiväinen ja toistaiseksi voimassa oleva. 
Säätiön työtehtäviin kuuluu muun muassa apurahojen hakuprosessiin liittyvät lomakkeiden valmistelu ja hallinta, hakemusten valmistelu arviointia varten, yhteydenpito arvioitsijoiden kanssa sekä neuvonta apurahahakijoille ja yhteydenotto myönnettyjen apurahojen saajiin. Hallituksen sihteerinä viestintäkoordinaattori  valmistelee yhteistyössä asiamiehen kanssa hallituksen kokoukset (4-7/vuosi) ja osallistuu kokouksiin asiamiehen apuna. Lisäksi hän koordinoi yleisötapahtumien järjestelyjä.   Kiinteistöosakeyhtiön puolella toimenkuvaan kuuluu mm. internetsivujen päivittäminen ja kehittäminen, kiinteistön infotaulujen ylläpitäminen ja sisällön tuottaminen sekä sisäinen viestintä sähköpostitse. Myös yhteistyö kampuksen muiden toimijoiden kanssa on tärkeä.
Tehtävässä menestyy itseohjautuva, kärsivällinen ja huolellinen henkilö, jolla on vahvat viestinnälliset taidot suomeksi ja englanniksi. Kampuksella viihtymistä edesauttaa avoimuus kansainväliseen toimintaan, mielenkiinto lääketiedettä ja tutkimusmaailmaa kohtaan sekä kyky mukautua vaihteleviin tehtäviin ja tilanteisiin.  Kampuksen toimijoista noin 30% on ulkomaalaisia, joten tehtävässä tarvitaan vahvaa englannin kielen osaamista ja kiinnostusta kansainväliseen työskentelyyn. Lähikollegoina toimii kiinteistöosakeyhtiön työntekijöitä, tutkimukseen liittyviä henkilöitä sekä kampuksen muiden toimijoiden työntekijöitä.
Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Sofia Hampf, puh. 030 6090 544  tai sähköpostitse, etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi.
Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen mahdollisimman pian osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi. Haastattelemme ehdokkaita jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.