(Poistunut julkaisusta)

Koordinaattori (emaileri Oy)
Suomen Asiakastieto Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.2.2018

Haemme nyt vakituiseen työsuhteeseen ammattitaitoista ja energistä

KOORDINAATTORIA

Monipuolisiin työtehtäviisi kuuluvat mm. laskutus, myynnin seuranta, koulutusten järjestäminen sekä niiden vetäminen, markkinoinnin suunnittelu, kehitysprojektien koordinointi sekä erilaisia päivittäin vaihtelevia muita tehtäviä organisaation tukena.

Olet aktiivinen, toimeen tarttuva ja työotteeltasi itseohjautuva. Kykenet ottamaan kopin kuin kopin nopeasti vastaan ja pidät helposti monta palloa ilmassa samanaikaisesti. Sinulla on kokemusta vastaavista tehtävistä sekä erinomaiset vuorovaikutustaidot.

Tehtävässä onnistuminen edellyttää lisäksi:

  • tehtävään soveltuvaa kaupallista tutkintoa
  • hyviä tietoteknisiä taitoja
  • numerotarkkuutta
  • esiintymisvalmiutta

Tehtävä sijaitsee Helsingin Kalasatamassa, mutta edellyttää ajoittaista matkustamista Turkuun.

MIKSI ASIAKASTIETO

Olemme uudistamassa koko toimintaamme ketterämpään suuntaan ja kehitämme jatkuvasti tuotteitamme ja palveluitamme uutta rohkeasti kokeillen. Osaamistasi pääset päivittämään aina halutessasi, sillä koulutus ja kehittyminen ovat meille tärkeitä asioita. Yhteisöllisyyttä meillä luodaan yhdessä tekemällä sekä töissä että harrasteiden parissa aktiivisen Pelinrakentajat-porukkamme organisoimana. Yrityksenä olemme tasaisessa kasvuvauhdissa ja teemme vahvaa tulosta, mikä luo hyvän ja turvallisen fiiliksen tulla aamuisin töihin. Uudet, modernit toimitilamme Kalasatamassa tukevat uusia työn tekemisen tapojamme.

HAKUOHJEET

Jos jäit vielä kaipaamaan tarkempia tietoja tehtävästä, liiketoimintajohtaja Esa Kumpu vastaa mielellään kysymyksiisi puhelimitse puh. 0400 331141 perjantaina 9.2. klo 14-16 ja maanantaina 12.2. klo 14-16 tai sähköpostitse esa.kumpu@asiakastieto.fi. Lähetä meille CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveesi kera alla olevan linkin kautta 20.2.2018 mennessä.