(Poistunut julkaisusta)

Koordinaattori, Avance johtamiskoulutus
Jyväskylän yliopisto

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.8.2020

Jyväskylän yliopiston 2600 asiantuntijan ja 14 700 opiskelijan ihmisläheisestä yhteisöstä jokaisen on helppo löytää paikkansa. Tavoitteenamme on hyvinvoiva ja osaava ihminen. Meille on tärkeää, että yhteisömme jäsenet voivat hyvin ja heillä on mahdollisuudet kasvaa ja kehittyä. Vaalimme tutkimuksen ja koulutuksen tasapainoa sekä ajattelun avoimuutta. Kaunis puistokampuksemme sijaitsee Jyväskylän keskustassa. Yliopisto on Keski-Suomen kolmanneksi suurin työnantaja.


Haettavana on
koordinaattori Avance johtamiskoulutus -yksikköön toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 1.10.2020 alkaen tai sopimuksen mukaan

Jyväskylän yliopiston kauppakorkeakoulussa (Jyväskylä University School of Business and Economics, JSBE) tehdään korkeatasoista tutkimusta sekä tarjotaan siihen perustuvaa laadukasta kauppa- ja taloustieteen tutkinto- ja johtamiskoulutusta. Missiomme mukaisesti JSBE tarjoaa asiantuntijuutta ja kouluttaa tulevaisuuden osaajia vastuulliseen liiketoimintaan, digitaaliseen liiketoimintaan ja talouteen sekä päätöksentekoa tukevaan taloustieteeseen. Lisäksi edistämme yliopiston yhteiskunnallista vaikuttavuutta antamalla oman panoksemme yliopistolähtöisen yrittäjyyden sekä innovaatiotoiminnan kehittämiseen.


JSBE on saanut AACSB-akkreditoinnin vuonna 2018. Executive MBA-tutkinnollamme on AMBA-akkreditointi. JSBEn tutkimus on arvioitu Shanghain Academic Ranking of World Universities sijoille 301- 400 sekä Times High Education ranking-listoilla sijoille 251-300.


JSBE on aktiivinen, kansainvälinen ja yhteisöllinen yksikkö elinvoimaisessa ja kansainvälisessä Jyväskylän yliopistossa. Henkilöstöä on yhteensä noin 120, joista professoreja reilu 20, ja opiskelijoita 1.500. Kauppatieteiden maisterin tutkinnon suorittaa JSBE:ssä vuosittain noin 170 opiskelijaa ja tohtorinväitöksiä on noin 10.


Avance johtamiskoulutus on koko Suomessa toimiva yliopistollinen johtamiskouluttaja. Vuodesta 1984 alkaen olemme rakentaneet vaikuttavia oppimisympäristöjä johtajille, asiantuntijoille ja organisaatioille. Visiomme on olla vaikuttavan johtamiskoulutuksen edelläkävijä koko Suomessa. Toimintamme ydin on kansainvälisesti akkreditoitu kokeneen liikkeenjohdon Executive MBA-ohjelma.


Avance johtamiskoulutus -yksikön koordinaattorina ydintehtäviisi kuuluu johtamiskoulutustoimintaan liittyvä myynti- ja asiakaspalvelutyö sekä koulutustapahtumien ja koulutustoimintaan liittyvien tilaisuuksien suunnittelu, järjestely ja tuottaminen. Tehtävään kuuluu lisäksi monipuolisesti markkinointityötä ja erityisesti digitaalisen markkinoinnin kehittämistä ja toteuttamista.


Tehtävässä edellytetään korkeakoulutasoista tutkintoa sekä kokemusta asiantuntijaorganisaation tuloksellisesta myynti- ja asiakaspalvelutyöstä. Kokemus koulutustapahtumien ja koulutustoimintaan liittyvien tilaisuuksien suunnittelusta ja järjestelystä katsotaan eduksi. Eduksi katsotaan myös digitaalisen markkinoinnin osaaminen koulutustoiminnan näkökulmasta. Tehtävässä menestyminen edellyttää itsenäistä ja aktiivista työotetta, organisointikykyä, asiakaslähtöistä asennetta ja toimintatapaa sekä hyviä vuorovaikutustaitoja.

Tehtävä asettuu yliopistojen palkkausjärjestelmän muun henkilöstön tehtävien vaativuustasolle MV6-7. Palkkasi on noin 2200–2900 euroa kuukaudessa riippuen osaamisestasi ja aiemmasta kokemuksestasi.


Tehtävään ensimmäistä kertaa valittaessa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.


Lisätietoja tehtävästä antaa Avancen johtaja Ari Manninen, p. 040 586 8887, ari.manninen@jyu.fi. Puhelut ma-ke klo 13-14.


Sähköiseen hakulomakkeeseen tulee liittää:
1) Motivaatiokirje
2) Ansioluettelo (CV)

Hakemus tulee jättää 6.9.2020 mennessä sähköisellä hakulomakkeella.