(Poistunut julkaisusta)

Koordinaattori Aalto-yliopiston oppimispalveluihin
Aalto-yliopisto

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.11.2019
Aalto-yliopisto on rohkeiden ajattelijoiden yhteisö, jossa tiede ja taide kohtaavat tekniikan ja talouden. Tunnistamme ja ratkaisemme yhteiskunnan suuria haasteita ja rakennamme innovatiivista tulevaisuutta. Yliopistossa on kuusi korkeakoulua, lähes 11 000 opiskelijaa ja henkilöstöä yli 4000, joista lähes 400 on professoreja. Kampuksemme sijaitsee Espoon Otaniemessä.

Haemme Perustieteiden korkeakoulun oppimispalveluihin

KOORDINAATTORIA

Oletko kiinnostunut opintopalvelujen tehtävistä kansainvälisessä yliopistomaailmassa? Nautitko monipuolisesta työstä, jossa päivääsi voi kuulua niin opiskelijoiden neuvontaa, kehittämistyötä yhdessä opetushenkilöstön kanssa kuin opintohallinnon rutiinejakin?

Haemme tiimiimme uutta kollegaa määräaikaiseen työsuhteeseen. Työn on tarkoitus alkaa mahdollisimman pian ja määräaikaisuus kestää 31.7.2021 saakka. Työpiste sijaitsee Otaniemen vauhdilla kehittyvällä kampuksella erinomaisten liikenneyhteyksien päässä.

Tehtäväsi

Koordinaattorin monipuolisessa tehtävässä

• koordinoit kansainvälistä kaksoistutkinto-ohjelmaa ja Aallon korkeakoulurajat ylittävää maisteriohjelmaa sekä olet tiiviissä yhteistyössä muiden Aallon korkeakoulujen ja kansainvälisten partneriyliopistojen kanssa
• hoidat ohjelmien tutkintohallintoa: käsittelet henkilökohtaisia opintosuunnitelmia (HOPS) ja opintoihin liittyviä hakemuksia, ryhmittelet opiskelijoiden opintoja, laadit tutkintotodistuksia, hoidat valmistumiseen ja diplomityön hyväksymiseen liittyviä hallinnollisia prosesseja sekä seuraat opintojen etenemistä yhteistyössä opetushenkilöstön kanssa
• koordinoit ohjelmien opetussuunnitelma- ja lukujärjestystyötä
• olet mukana maisteriopiskelijavalinnassa, valintojen toimeenpanossa, valinnoista tiedottamisessa sekä uusien opiskelijoiden orientaatiossa
• vastaat yleisestä opiskelijaneuvonnasta ja asiakaspalvelusta ohjelmien opiskelijoille
• hoidat esittely- ja valmistelutehtäviä koulutusneuvostolle ja toimit koulutusneuvoston sihteerinä

Lisäksi tehtäviin voi kuulua muita erikseen sovittavia opintohallinnon tehtäviä.

Osaamisesi

Koordinaattorin tehtävässä tarvitset hyviä valmiuksia toimia monikulttuurisessa ympäristössä kansainvälisten opiskelijoiden kanssa. Kielitaidon osalta tarvitset erittäin hyvää suomen ja englannin kielen taitoa sekä riittävää ruotsin kielen taitoa. Tehtävässä on eduksi, jos sinulla on jo aiempaa yliopisto- ja korkeakouluhallinnon tuntemusta. Toivomme lisäksi, että pystyt ottamaan nopeasti haltuun erilaiset opintohallinnon tietojärjestelmämme. Koulutustaustan osalta edellytyksenä on vähintään alempi korkeakoulututkinto.

Tässä roolissa teet jatkuvaa yhteistyötä lähitiimisi, Aallon opiskelijapalveluiden, laitosten akateemisen henkilöstön sekä yhteistyöyliopistojen kanssa. Olet avainhenkilö opiskelijoiden neuvonnassa, ja keskeisiä asiakkaitasi on myös yliopiston opetushenkilökunta. Siksi on tärkeää, että nautit asiakaspalvelutyöstä, ja että sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot, jotka auttavat sinua työskentelemään monenlaisten ihmisten kanssa sekä ratkaisemaan erilaisia haasteita joustavasti ja hyvässä yhteistyössä.

Työpäivät ovat vaihtelevia ja tehtävät monipuolisia, mikä edellyttää hyviä organisointitaitoja ja kykyä toimia ratkaisukeskeisesti muuttuvissa tilanteissa. Arvostamme myös aktiivista ja itsenäistä työotetta.

Tarjoamme

Meillä pääset työskentelemään innostavassa opiskelijoiden, tutkijoiden ja muiden ammattilaisten yhteisössä, jossa edistämme yhteiskunnallisesti merkittäviä tavoitteita tieteen ja koulutuksen saralla. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden olla mukana tekemässä ja kehittämässä opintohallinnon palveluita ammattitaitoisessa porukassa. Saat tehtäviisi hyvän perehdytyksen ja tiimin tuen, minkä lisäksi meillä on myös kattava henkilöstökoulutuksen tarjonta.

Tehtävän palkkaus on yliopistojen työehtosopimuksen mukainen. Tarjoamme myös joustavat työajat sekä mahdollisuuden etätyöskentelyyn. Teemme tärkeää työtä opiskelijoidemme onnistuneen opintopolun eteen - tervetuloa mukaan!

Kiinnostuitko?

Jos haluat liittyä joukkoomme, lähetäthän vapaamuotoisen hakemuksesi ja CV:si sähköisesti alla olevan hakuilmoituksen kautta tai suoraan ao. linkin kautta viimeistään maanantaina 9.12.2019. Haku tapahtuu sähköisen rekryjärjestelmämme kautta, ks. https://www.aalto.fi/fi/avoimet-tyopaikat/koordinaattori-1

Vastaamme mielellämme mahdollisiin kysymyksiisi. Voit ottaa yhteyttä suunnittelija Johanna Bovellániin puh. 050 511 3169, johanna.bovellan@aalto.fi.

aalto.fi
twitter.com/aaltouniversity
facebook.com/aaltouniversity
instagram.com/aaltouniversity