(Poistunut julkaisusta)

KOODAUSTAITOINEN GIS-ARKKITEHTI
Trimble Forestry

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.5.2019

Haemme ohjelmointitaitoista GIS-arkkitehtiä, joka osaa hyödyntää monipuolisesti paikkatietoa, mutta haluaa oppia enemmänkin.

Paikkatiedon ylläpitotehtävien ja aineistotuotannon lisäksi toivomme, että sinulla on paloa toteuttaa näyttävää JavaScript/TypeScript front-end-toteutusta kartografisesti loistavien aineistojen pohjalle.

Osaamista on hyvä olla:

  • tiilitetyistä rasteri- ja vektoriaineistoista. Käytämme työkaluna FME:tä, muiden työkalujen tuntemus katsotaan eduksi.
  • paikkatietokantojen ja karttapalveluiden käyttöönotosta ja kehittämisestä
  • open-source JavaScript-kirjastoista , esim. OpenLayers, Leaflet, jne.

Tässä työssä sinulla on erinomaiset mahdollisuudet syventää ja laajentaa osaamistasi. Oikea asenne sekä halu oppia on välttämätöntä.

Tehtävässä vaaditaan sujuvan suomen lisäksi hyvää englannin kielen osaamista.

Tarjoamme täysipäiväistä ja vakinaista työsuhdetta. Työpisteesi voi olla Espoon (Tapiola), Jyväskylän, Kouvolan tai Mikkelin toimistossamme.

 

Miksi Trimble Forestry?

Meillä pääset metsäalan softakehityksen ytimeen kasvavaan ja kehittyvään yritykseen. Trimble Forestryn CONNECTED FOREST™ tarjoaa ainutlaatuisen ratkaisun koko puunhankinnan toimitusketjun hallintaan ja tässä tehtävässä olet aivan tekemisemme ytimessä.

Puu ja erilaiset biotuotteet korvaavat muovin käyttöä tällä vuosisadalla. Ratkaisuillamme optimoidaan metsien käyttöä globaalissa markkinassa.  Järkevällä metsätaloudella puuta kasvaa enemmän kuin sitä käytetään, luontoarvot huomioon ottamalla. Tule mukaan tekemään ratkaisuja, joilla todella on merkitystä.

Meillä on työkulttuuri, jossa työkaveria autetaan ja hyvää työsuoritusta arvostetaan. Teemme työmme määrätietoisesti ja tavoitteellisesti. Venymme tarvittaessa, mutta arvostamme myös vapaa-aikaa. Globaalisti toimiva ja menestyvä Trimble-konserni tarjoaa mahdollisuuksia kansainväliseen yhteistyöhön.

Tarjoamme tarvitsemasi työkalut, joilla voit tehdä työsi tehokkaasti ja itsellesi mieluisalla tavalla.

Lue lisää Trimble Forestrystä: https://forestry.trimble.com/

 

Kysy lisää!

Lisätietoja antaa Trimble Forestryn teknologiavalinnoista vastaava Timo Mulju, p. 040 774 3591 tai timo.mulju@trimble.com  ja tiimin vetäjä Hannu Huttunen, p. 040 747 8818 tai hannu.huttunen@trimble.com 

 

HAKEMINEN

Hae mahdollisimman pian, viimeistään 19.6. lähettämällä hakemus palkkatoiveineen ja CV sähköpostilla osoitteeseen hannu.huttunen@trimble.com.

 

paikkatieto, paikkatietoasiantuntija, paikkatietosuunnittelija, GIS, GIS-suunnittelija