(Poistunut julkaisusta)

Koodarivelho
Suomen Kaukokiito Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.5.2018

IT-osastomme kasvaa kohisten ja haluamme sinut

Koodarivelho

mukaan rakentamaan kuljetusalan digitalisaation tulevaisuutta

Etsimme nyt sekä tulevaisuuden tähteä kasvamaan kanssamme ohjelmoinnin huipputekijäksi että kokeneempaa osaajaa tuomaan jo valmista osaamista Tampereen toimistollemme. Mikäli ohjelmistokehitys on sinun juttusi ja haluat sekä kehittää, että kehittyä, tule osaksi työyhteisöämme.

Tässä tehtävässä pääset hyödyntämään ja kehittämään monipuolisesti omaa osaamistasi osallistumalla erilaisiin liiketoiminta- ja järjestelmäkehityshankkeisiin. Tämän lisäksi työtehtäväsi pitävät sisällään sovelluskehitystä sekä ylläpitotehtäviä. Ympärilläsi on kannustava ja innovatiivinen huipputiimi, joka löytää yhdessä ideoimalla uusia ratkaisuja.

Näidenkin asioiden kanssa pääset meillä työskentelemään:

  • C#

  • Java

  • SQL server

  • .NET

  • Android

Arvostamme kykyä tuottaa laadukasta koodia ja kehitämme tuolla saralla myös itseämme jatkuvasti. Joustavalla suhtautumisella työtehtäviin ja kyvyllä ottaa vastuuta omasta tekemisestään onnistuu meillä varmasti työtehtävissään. Meillä ongelmat ajatellaan haasteina ja joskus jopa mahdollisuutena kehittyä. Ketterät työmenetelmätkin ovat meillä arkipäivää. Työvuosia taas emme orjallisesti tuijota. Arvoasteikossamme osaaminen ja halu oppia uutta painavat työvuosia enemmän, joten varsinaisen työkokemuksen ollessa hieman vähäisempää, tutustumme mielellämme koulussa tai vapaa-ajallasi toteuttamiisi projekteihin.

Tulevat tiimiläisesi Teemu ja Ville odottavat jo sinua joukkoonsa, joten laita hakemuksesi tulemaan jo tänään. Toteutamme rekrytoinnin yhteistyössä Barona IT:n kanssa ja aloitamme haastattelut tehtävään jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä antaa Talent Acquisition Consultant Tomi Niskanen, tomi.niskanen@barona.fi, 050 5131 633.