(Poistunut julkaisusta)

Koodaava UX designer, Visma Sign
Visma Solutions Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.8.2020

Visma Solutions Oy on Suomen johtava pilvipalveluiden ohjelmistotoimittaja, joka tarjoaa ratkaisut liiketoiminnan pyörittämisen ja johtamisen tueksi pk-yrityksille. Ratkaisuja käyttää Suomessa lähes 70 000 yritystä. Visma Solutionsin tuoteperheeseen kuuluvat Visma Netvisor, Visma Severa ja ValueFrame, Maventa sekä Visma Sign. Taustallamme on ketterä pohjoismainen ohjelmistotalo Visma. www.vismasolutions.com

Etsimme käytettävyyden ja käyttöliittymien asiantuntijaa rentoon tiimiimme haastamaan omia rajojaan ja kehittymään omalla urallaan. Pystyt tekemään UX -suunnittelua, mutta myös front-end kehitystä Reactilla aina tarpeen vaatiessa. Pääset kehittämään Pohjoismaissakin menestyneestä Visma Signin käyttäjäkokemuksesta entistäkin paremman.

Tehtävänäsi on pääsääntöisesti tuotteen toimintojen UX -suunnittelu, mutta pääset halutessasi ottamaan myös vastuuta koko tuotteen käyttäjäkokemuksen osalta. Meillä työt vaihtelevat aina asiakkaiden tarpeiden mukaan, jonka takia ajoittain UX -suunnittelun lisäksi pääset tekemään front-end kehitystä Reactilla.

Emme odota kuuta taivaalta, vaan tärkeintä on, että sinulta löytyy itsenäistä otetta ja johtajuutta omaan tekemiseen:

  • Omaat kokemusta UX -suunnittelusta ja osaat käyttää työssä tarvittavia ohjelmia

  • Front-end kehityksen puolella ymmärrät ja tiedät kuinka React -sovelluksia tehdään. Tuemme ja autamme sinua kehittymään entistä paremmaksi Reactin kanssa.

Työpaikkaa ei ole sidottu fyysiseen sijaintiin ja tarjoamme mahdollisuuden etätyöskentelyyn. Sinulla tulee kuitenkin olla mahdollisuus tulla ajoittain meidän toimistollemme (Lappeenranta, Lahti, Helsinki). Työ on kokopäiväinen ja vakituinen. Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä palkkaamme heti kun löydämme sopivan henkilön. Haku päättyy 15.9.2020.

Tutustu Visma Sign-palveluun, jotta tiedät, minkä parissa työskentelemme päivittäin tehden pohjoismaalaisten arjesta astetta helpomman!

Lisätietoja tehtävästä antaa Antti Larvala, Kehitysjohtaja (Visma Sign), puh. 050 4343343,

Visma Solutions auttaa jo yli 170 000 asiakasta tehostamaan ja automatisoimaan liiketoimintaansa. Taloushallinnon, palkanlaskennan, verkkolaskutuksen, asiantuntijayritysten toiminnanohjauksen ja sähköisen allekirjoituksen tuotteemme ovat markkinajohtajia omilla aloillaan. Kasvutarinamme jatkuu ja tällä hetkellä meitä on yli asiantuntijaa 200 Helsingissä, Lahdessa ja Lappeenrannassa. Lue lisää: www.vismasolutions.com.

Visma on pohjoismainen softatalo, jonka asiantuntijat auttavat yrityksiä ja organisaatioita tekemään asiat fiksummin uusimpaan teknologiaan pohjautuvien pilvipalveluiden avulla. Yrittäjähenkinen draivi ja monikansallinen konserni luovat ainutlaatuisen työympäristön ja loistavia uramahdollisuuksia.