(Poistunut julkaisusta)

Koodaava pääsynhallinnan osaaja
Aktia Pankki Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.3.2020

Aktia IT kokeilee rohkeasti uusia tekniikoita ja käyttää niitä luodakseen erinomaisen asiakaskokemuksen. Uskomme, että panostuksemme luovat Suomen parhaan digitaalisen pankin ja varainhoitajan. Pidämme tiimipelaajista, jotka ovat valmiita syventymään toden teolla tekniikkaan ja pysyvät sykkeessä mukana. Työskentelemme ketterästi ja näemme jokaisen haasteen parannusmahdollisuutena. Haluatko mukaan tälle matkalle?

Etsimme nyt Aktian verkkopalveluiden ja Open Banking -kehitykseen kokenutta koodaavaa pääsynhallinnan osaajaa!

Tehtäväkuvaus ja vastuualueet

Merkityksellinen työ ja työympäristö, jossa käytetään uutta teknologiaa. Tiimissämme pääset mukaan mielenkiintoisiin ja merkityksellisiin projekteihin, sekä kehittämään esimerkiksi Aktian verkko- ja mobiilipalveluita sekä Open Banking -ratkaisuja. Pääsynhallinnan ratkaisut perustuvat pääosin ForgeRockin tuotteisiin Linux-alustalla, mutta tarpeiden mukaan hyödynnetään myös muiden toimijoiden ratkaisuja. Tehtäviisi kuuluu pääsynhallinnan tekninen ja toiminnallinen suunnittelu, Java-koodaustyöt, pääsynhallinnan ympäristöjen ylläpito ja release management.

Tarjoamme sinulle viihtyisän työympäristön, jossa kaikkien osaamista arvostetaan. Ensisijainen toimipaikkasi on Helsinki mutta voit myös tehdä tätä työtä toiselta paikkakunnalta Aktian toiminta-alueella. Tarjoamme sinulle myös etätyömahdollisuuden.

Toivottu osaaminen

Uudelta kollegaltamme odotamme

 • innovatiivista ja aktiivista otetta työhön ja kehittämiseen, et pelkää tarttua uusiin haasteisiin
 • aikaisempaa kokemusta pääsynhallintatuotteiden käytöstä ja kustomoinnista (esim. ForgeRockin tuotteet)
 • aikaisempaa kokemusta ohjelmoinnista
 • Linux-osaamista
 • devaushenkisyyttä sekä modernia otetta järjestelmien rakentamiseen (mm. DevOps)
 • että olet tiimipelaaja eikä positiivinen asenteesi järky paineenkaan alaisena.

Katsomme eduksi

 • automatisointi- ja orkestrointityökalujen tuntemuksen (esim. Ansible)
 • pilvipalveluiden tuntemuksen (AWS/Azure/GCP)
 • ketterän kehityksen ideologian ja työkalujen tuntemuksen.

Tuntuvien henkilöstöetujen sekä kilpailukykyisen palkan lisäksi tarjoamme sinulle paljon muuta:

 • Osaavan ja työstään innostuneen sekä toisiaan kannustavan tiimin. Teemme työmme kunnianhimoisesti ja tartumme aina toimeen, oli kyse sitten arjen rutiineista tai omien kehitysideoiden pelottomasta eteenpäin viemisestä. Meillä kaikkien osaamista arvostetaan, lisäksi huippuesimies sekä kovatasoiset kollegat neuvovat ja sparraavat sinua asiassa kun asiassa.
 • Hyvät oppimis- ja kehittymismahdollisuudet. Tehtävässä pääset kehittymään ammattilaisena, meille osaamisen laaja hyödyntäminen ja jatkuva kehittäminen ovat kaikki kaikessa, jotta voimme olla askeleen edellä finanssialan ja digitalisuuden asiantuntijoina. Haluamme olla tulevaisuuden asiantuntijoita, joilla on rohkeutta ajatella pidemmälle.

Kiinnostuitko?

Jos innostuit ja haluat kuulla lisää, olethan yhteydessä Filip Norrgårdiin viimeistään 5.4.2020, mieluiten sähköpostitse filip.norrgard@aktia.fi tai puhelimitse +358 40 801 8549.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.