Koodaava Java-arkkitehti
Visma Software Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 12.10.2021

Etsimme kokenutta koodaavaa Java-arkkitehtiä modernin, pilvipohjaisen ERP-ohjelmiston kehitystiimiin. Fikuro on nopeasti kasvava SaaS toiminnanohjausjärjestelmä pienten ja keskisuurten yritysten tarpeisiin. Vastuullasi on ohjelmiston kehittäminen ja sen tekniset ratkaisut. Arkkitehdin toimenkuvaan kuuluu teknisten ratkaisujen suunnittelu yhteistyössä muun tiimin kanssa sekä käytännön ohjelmointityö.

Tehtävässä menestyminen edellyttää ymmärrystä hajautetuista selainpohjaisista ratkaisuista. Ohjelmistoa kehitetään hyvin ketterästi ja iteratiivisesti. Ohjelmiston laatu varmistetaan kattavilla automaattisilla testeillä. Tiimin työkielenä on englanti, joten hyvä englannin suullinen ja kirjallinen taito on oleellinen tiimin toimivuuden kannalta.

Tehtävän hoitaminen edellyttää erinomaista osaamista seuraavista teknologioista: Java, Spring Boot ja AWS. Angular ja Docker -osaaminen on myös hyödyksi. Tehtävä vaatii määrätietoista ja aktiivista asennetta sekä hyviä organisointi- ja kommunikointitaitoja. Olet kiinnostunut yksityiskohdista, mutta on tärkeää että näet myös niiden yläpuolelle hahmottaen kokonaisuuksia.

Työntekijämme ovat ratkaisukeskeisiä, positiivisia sekä yhteisiin tavoitteisiin sitoutuneita. Ohjelmistoala kehittyy nopeasti ja muutokset ovat jatkuvia. Tämä vaatii työntekijöiltä rohkeutta, ketteryyttä sekä uusien asioiden oppimista joka päivä. Tarjoamme ympäristön jossa pääset ohjaamaan tuotteen kehittymistä ja vaikuttamaan oman työsi sisältöön. Monikansallisen Visma Groupin yrittäjähenkinen kulttuuri liiketoimintayksiköissämme luo ainutlaatuisen ilmapiirin ja loistavia tilaisuuksia urakehitykselle. Visma sijoittui suurten yritysten sarjassa kolmannelle sijalle Great Place to Work Finlandin tutkimuksessa.

Jos jaat intohimomme pilvipalveluihin ja moderneihin web-teknologioihin ja sinulta löytyy energiaa onnistua yhdessä pohjolan jännittävimmistä yrityksistä, lähetä hakemus ja CV portaaliimme viipymättä. Työpaikka on vakituinen ja sijaitsee Jyväskylässä, Tampereella, Vaasassa tai Helsingissä.

Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian.

Mikäli sinulla on kysymyksiä tehtävästä tai työskentelystä Vismalla, olethan yhteydessä: R&D Manager Jussi Seppälä, puh 050 441 6240, sähköposti: jussi.seppala@visma.com

 


Ota yhteyttä:

Sähköposti: hrsupport@visma.com
Sijainti: Lutakonaukio 7
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1511041
  • Tehtäväalue: IT
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Jyväskylä