(Poistunut julkaisusta)

Koo­daa­va jär­jes­tel­mä­ark­ki­teh­ti käyt­tä­jä­hal­lin­toon
Helsingin yliopisto

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.3.2019

Onko sinulla vahvaa järjestelmäarkkitehtuuriosaamista tai aiempaa kokemusta IAM- tai IdM-projekteista? Innostutko monimutkaisista kokonaisuuksista, avoimesta lähdekoodista ja mielenkiintoisista haasteista? Tule mukaan uudistamaan Helsingin yliopiston identiteetin- ja pääsynhallintaa. Pääset toimimaan suuressa, haasteellisessa ja heterogeenisessa ympäristössä, jossa on pitkät perinteet identiteetin- ja pääsynhallinnalle. Tutustu projektiimme osoitteessa https://wiki.helsinki.fi/display/IAMasioita.

Tule meille kehittymään

KOODAAVAKSI ARKKITEHDIKSI

Helsingin yliopisto on parhaillaan uusimassa vanhaa, omaa tuotantoa olevaa IdM-järjestelmää sekä käyttäjähallintoon liittyviä prosesseja ja työkaluja. Käyttäjähallinnon uudet järjestelmät ovat avoimen lähdekoodin järjestelmiä (Apache Syncope, OpenLDAP ja Shibboleth) ja niiden toiminnallisuutta täydennetään omalla ohjelmoinnilla, jolloin pääasiallinen ohjelmointikieli on Java.

Tulisit työskentelemään käyttäjähallintojärjestelmien kehitys- ja ylläpitotehtävissä. Tehtävä voi sisältää

  • järjestelmäarkkitehtinä toimimista
  • järjestelmäylläpitoa (erityisesti Apache Syncope)
  • jonkin verran ohjelmointia (Java).

Koska kukaan ei ole täydellinen, voit yhdessä meidän kanssamme opetella, sen mitä et vielä osaa. Tarkempi tehtäväkuva määräytyy valittavan henkilön osaamisen, kiinnostuksen kohteiden ja kokemuksen perusteella, sillä tehtäviä voidaan jakaa ryhmän sisällä. Voit myös myöhemmin hakea ryhmänvetäjän äitiyslomasijaisuutta (esimiestehtävä).

Hakijalta edellytetään

  • aiempaa kokemusta Linuxilla toimivien, Java-pohjaisten järjestelmien ylläpidosta ja kehityksestä
  • kykyä laajojen kokonaisuuksien hallintaan
  • hyviä yhteistyö- ja kommunikaatiotaitoja
  • erinomaista suomen kielen taito
  • hyvää englannin kielen taitoa.

Ryhmän toiminnassa käytetään ketteriä menetelmiä. Arvostamme tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa ja kouluttautumista. Onnistumista edesauttaa esimerkiksi aiempi projektikokemus IAM-hankkeista, tietomallinnus tai vahva teknologinen osaaminen (Java, järjestelmäintegraatiot, rajapinnat).

Työnantajana haluamme luoda yhteisöllistä ilmapiiriä, jossa yhdessä opitaan sekä onnistumisista että epäonnistumisista, tuetaan kollegoita myös vaikeissa tilanteissa ja kannetaan yhdessä vastuu käyttäjiemme arkista työntekoa helpottavista ratkaisuista. Meillä työ tehdään työaikana ja myös ylläpitotehtävät tehdään meillä ilman yö- ja viikonloppupäivystyksiä. Lue, miten hyvin meillä viihdytään https://www.helsinki.fi/fi/it/mahtavat-kollegat-avoimen-datan-edellakavija-nain-tikella-viihdytaan.

Tehtävän palkkaus on osaamisesta ja tehtävänkuvasta riippuen 3.200–4.200 euroa kuukaudessa. Voit esittää oman palkkatoivomuksesi. Työsopimus solmitaan kuuden kuukauden koeajalla. Käyttäjähallintoryhmä työskentelee Viikin kampuksella osoitteessa Koetilantie 3, Helsinki.

Kiinnostuitko tehtävästä? Jätä hakemuksesi tehtävään rekrytointijärjestelmämme kautta https://www.helsinki.fi/fi/avoimet-tyopaikat/koodaava-arkkitehti-kayttajahallintoon viimeistään 31.3.2019. Sinun ei tarvitse täyttää järjestelmässä kuin henkilötietosi ja liittää lyhyt hakemus, missä kerrot osaamisestasi ja CV pdf-muodossa. Yliopistoon jo työsuhteessa olevat hakijat jättävät hakemuksensa SAP HR -portaalin kautta. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Annamme mielellämme lisätietoja: käyttäjähallintoryhmän vetäjä Päivi Pääkkö, paivi.paakko@helsinki.fi, 0504309126 ja teknologiapalvelut-yksikön päällikkö Minna Harjuniemi, minna.harjuniemi@helsinki.fi, 0505112692.

Helsingin yliopisto kuuluu maailman parhaiden monitieteisten tutkimusyliopistojen joukkoon. Yliopistossa on 11 tiedekuntaa ja lisäksi erillisiä laitoksia (https://www.helsinki.fi/fi).

Helsingin yliopiston Tietotekniikkakeskus on 200 ihmisen asiantuntijaorganisaatio. Vastaamme yliopiston kansainvälisen tason IT-infrastruktuurin ja -palveluiden kehittämisestä ja ylläpidosta yliopiston opetuksen ja huippututkimuksen tarpeisiin (https://www.helsinki.fi/fi/it/tike-rekry).

Avainsanat: IT, it-tehtävät, it-arkkitehti, ict-arkkitehti, tietotekniikka-asiantuntija, ylläpito, Java-kehitys, IAI, Identity and Access management, Identity management, identiteetinhallinta, käyttäjähallinta, käyttäjähallinto, full-stack, Linux, JSON, Groovy, AngularJS, integraatiot