(Poistunut julkaisusta)

Koodaava FME-osaaja
CGI SUOMI Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.2.2020

Meille tulevaisuuden Suomi on yhä maailman paras maa. Valtio, jonka hallinto kohtaa kansalaiset kaikkialla ja kaikkina vuorokauden aikoina. Haluatko olla mukana luomassa yhteiskuntaa, jossa voidaan yhä paremmin ja työsi jälki näkyy meidän jokaisen arjessa?

 

Me CGI:n valtionhallinnon tiimissä palvelemme valtion organisaatioita muotoilemalla innovatiivisia palveluja. Me rakennamme ja konkretisoimme teknologioista saatavat hyödyt sekä toimitamme, ylläpidämme ja jatkokehitämme ratkaisuja, jotka nivoutuvat osaksi ihmisten elämää.

 

Koodaavaksi FME-osaajaksi?

Tule mukaan rakentamaan tulevaisuuden digitaalisia paikkatietopalveluita koodaavana FME-osaajana (Safe Software)! Tiimimme tunnetaan kokonaisvaltaisten ratkaisujen suunnittelijoina ja toteuttajina: arjessa rinnallasi työskentelevät ja osaamistaan jakavat niin omat kehittäjämme/asiantuntijamme kuin UX-tiimi sekä eri toimialojensa huippuosaajat.

Paikkatiedolla tulet työskentelemään projekteissa, joissa kehitetään ja ylläpidetään asiakkaiden palveluita, sekä suunnitellaan uusia palveluratkaisuja. Meillä työskentely ei jämähdä siiloihin, vaan pääset sparrailemaan tiiviisti eri sidosryhmien kanssa (mm. asiakkaat, designerit ja projektijohto).

Tarjoamme sinulle

• Merkityksellisen työn ja monipuoliset työtehtävät: pääset erikoistumaan paikkatietopalveluiden kehittämiseen DevOps-näkökulmasta toimialariippumattomasti.

• Osaavan ja työstään innostuneen tiimin: Pääset osaksi dynaamista ja innovatiivista huipputiimiä, jossa kaikkien osaamista arvostetaan. Panostamme omaan kulttuuriin, joka kannustaa kaikkia vaikuttamaan. Lisäksi: meillä ei tehdä hommia hampaat irvessä, vaan muistetaan myös pitää hauskaa!

• Hyvät oppimis- ja kehittymismahdollisuudet: Tarjoamme monenlaisia urapolkuja sekä koulutus- ja kehitysohjelmia. Itsensä kehittämisen kulttuurille on tiimissä vahva tuki, meillä on mm. tiimiläisten itse järjestämiä tietoiskuja sekä hiekkalaatikkopäiviä joissa pääset tutustumaan uusimpiin teknologioihin.

• Kansainvälisen organisaation tuomat mahdollisuudet: Olemme yksi maailman suurimmista IT-alan yrityksistä, mutta toimimme kuitenkin Suomessa paikallisesti ja asiakaslähtöisesti. Meillä yhdistyvät vahva paikallinen osaaminen, globaalit resurssit sekä sertifioidut toimintamallit.


Menesty kanssamme

Roolissa sinua auttaa osaaminen FME-järjestelmistä sekä koodauskyvykkyys esim. Pythonilla ja TLC:llä. Etua on myös metsäalan ja paikkatietojen tuntemuksesta sekä pilvi- ja tietokantaosaamisesta (esim. Oracle, SQL Sercer tai PostgreSQL).

Eikä huolta vaikket täyttäisi kaikkia vaatimuksia. Uskomme että oikealla asenteella ja hyvällä draivilla pääsee pitkälle!


Kiinnostuitko?

Loistohomma! Hae mukaan rekrytointijärjestelmämme kautta osoitteessa www.cgi.fi/ura klikkaamalla tehtävänkuvauksen alalaidassa olevaa painiketta "I'm Interested". Tehtävää kannattaa hakea mahdollisimman pian, mutta viimeistään 15.03.2020. Lisätietoja saat myös Jarkko Kuoppamäeltä: 040 031 4060.

Perusmuotoinen turvallisuusselvitys tullaan tekemään tehtävän niin vaatiessa.

 

Tutustu meihin lisää:

• Facebook
• Instagram
• LinkedIn
• Twitter
• YouTube