(Poistunut julkaisusta)

Koodaava arkkitehti
Digia Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.5.2019

Digia on kasvava ohjelmisto- ja palveluyritys, joka auttaa asiakkaitaan uudistumaan digitaalisesti. Meitä digialaisia on yli 1000, ja joukkomme kasvaa koko ajan. Kehitämme aktiivisesti kulttuuriamme ja työntekijäkokemustamme tarjotaksemme asiantuntijoillemme parhaat mahdolliset puitteet onnistua työssään. Rakennamme yhteispelillä maailmaa, jossa digitaalisuus toimii ja tuntuu. 

Digia Enterprise on suomalainen toiminnan- ja talousohjausjärjestelmä. Monipuolisen järjestelmän ominaisuudet on kehitetty kattamaan yrityksen kaikki tärkeät toiminnot. Saumattomasti muihin yritysjärjestelmiin integroituvan järjestelmän avulla asiakkuudenhallinta, myynti, osto, tuotanto, logistiikka ja talousohjaus toimivat yhtenä tehokkaana kokonaisuutena.

Etsimme nyt tuotekehitystiimiimme 

TEKNISTÄ ARKKITEHTIÄ

osaksi ydintiimiä, jonka tehtävänä on kehittää niin työkaluja, työmenetelmiä, kuin uusia tuotteita ja niiden ominaisuuksia muun liiketoiminnan ja asiakkaiden tarpeisiin. Arkkitehtina vastaat tuotteiden teknisten ratkaisujen suunnittelusta muiden DevOps-tiimimme arkkitehtien kanssa ja osallistut myös itse tuotekehitykseen osana tiimiä. Työtehtäviisi kuuluvat lisäksi teknologiaselvitykset, nykyarkkitehtuurin kuvaaminen ja jatkokehittäminen, sekä itsesi ja tiimin osaamisen kehittäminen. Tiimimme on itseohjautuva ja suunnittelee pääsääntöisesti omat työtehtävänsä itse ja työskentelee käyttäen ketteriä menetelmiä.

Odotamme sinulta:

  • Kykyä ottaa arkkitehtuurillista vastuuta ja ymmärtää asiakkaiden tarpeita (tekniset ratkaisut ja määrittelyt)
  • Kokemusta web-kehittämisestä, esimerkiksi React.js, Angular2+, JavaScript, Node.js

Plussapisteitä ropisee seuraavista:

  • Konttiteknologiaosaaminen (esim. Docker)
  • Tietokantaosaaminen (esim. SQL-/relaatiotietokannat)
  • Jatkuvan integraation (CI/CD) osaaminen (esim. GitLab CI, Jenkins)
  • Konfiguraationhallinnan työkaluosaaminen (esim. Ansible)
  • Pilvipalvelu-osaaminen (esim. MS Azure, GCP, AWS)

Saat meiltä mielenkiintoisen ja monipuolisen asiantuntijatehtävän mainiossa tiimissämme sekä erinomaisen mahdollisuuden uuden oppimiseen. Diiliin kuuluvat tietenkin myös hyvät työsuhde-edut, kuten vapaa-ajan mökit, kattava sairauskuluvakuutus ja hammashuolto, sekä joustavan työnteon edellytykset.

Hakuaika päättyy 31.5.2019. Lisätietoja tehtävästä ja Digialla työskentelystä antaa ensisijaisesti Timo Pokkinen, puh. 0505319448. Mikäli et tavoita Timoa voit olla yhteydessä myös Matti Väänäseen, puh 0503405753.