(Poistunut julkaisusta)

Koodaa itsellesi työpaikka!
Saranen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.1.2019

Kaakkois-Suomessa tapahtuu! Code Academy -rekrytointiohjelma kouluttaa tulevaisuuden ohjelmistokehittäjiä Kotkaan, Lappeenrantaan ja Kouvolaan.

Voit olla vastavalmistunut tai hankkinut jo enemmän työelämän kokemusta. Saattaa olla, että työsopimuksesi tai opintosi päättyivät vasta hetki sitten tai ehkä olet lähettänyt jo useampia hakemuksia löytämättä vielä omaa paikkaasi. Tärkeintä on oikea asenne, motivaatio, dynaaminen ja kehittymishaluinen ote työhön.

Työssäoppiminen + koulutus = Uusi työpaikka

Code Academy -rekrytointiohjelman asiantuntijakoulutukset tarjoavat käytännönläheisen koodikoulun ja syväsukelluksen ammattimaiseen softakehitykseen. Koulutus on suunniteltu siten, että pääset heti hyödyntämään koulutuspäivien oppeja omassa yhteistyöyrityksessäsi. Rekrytointiohjelman tavoitteena on auttaa motivoituneita, oppimiskykyisiä hakijoita ja rekrytoivia yrityksiä löytämään toisensa. Kouluttaudu ja rekrytoidu alalle, jossa osaajatarve on todellinen:

”Töitä on ja riittää loppuelämäksi” - Rasmus Roiha toimitusjohtaja, Ohjelmistoyrittäjät ry

Hakuohjeet                            

Kuka voi hakea?

Voit hakea ohjelmaan, mikäli olet työttömänä työnhakijana, työttömyysuhan alaisena, tai työsuhteesi on päättymässä. Koulutus järjestetään suomeksi. Viisi kuukautta kestävän koulutusohjelman ajaksi kanssasi solmitaan koulutussopimus. Ohjelma järjestetään 4.2.-28.6.2019 välisenä aikana, ja tavoitteena on työsopimus yhteistyöyrityksen kanssa ohjelman päätteeksi.

Huomaathan, että ohjelmaan haku edellyttää kahden hakulomakkeen täyttämistä! Hae ohjelmaan 27.1.2019 mennessä täyttämällä:

  1. Sähköinen hakemus osoitteessa https://koulutukset.te-palvelut.fi/ koulutusnumerolla 683424. Lisätietoja hakemisesta ja koulutuksen aikaisista etuuksista saat TE-palveluiden Koulutusneuvonnasta puh. 0295 020 702.
  2. Tämän lisäksi hae ohjelmaan myös täyttämällä sähköinen hakulomake järjestelmässämme tämän linkin kautta.

Hakemuksessa tulee tuoda selvästi esille koulutus- ja työkokemustaustasi. Esivalinta tehdään hakemuksessa annettujen tietojen perusteella. Haastattelut ja valinnat käynnistyvät heti, joten ohjelmaan kannattaa hakea nopeasti!

Lue lisää Code Academy -ohjelmasta osoitteesta: https://www.saranen.fi/rekrytointikoulutus/codeacademylappeenranta/

Lisätietoja

Code Academy -koulutusohjelma on Työhallinnon rahoittama koulutus, jonka ajalta voit saada sitä ansiopäivärahaa, peruspäivärahaa tai työmarkkinatukea, johon olisit työttömänä oikeutettu, sekä kulukorvausta. Koulutuksen ensisijaisena tavoitteena on työsopimus yhteistyöyrityksen kanssa ohjelman päättyessä. Lisätietoja hakemisesta ja taloudellisista tuista antaa Työlinjan Koulutusneuvonta puh. 0295 020 702 tai koulutusneuvonta@te-toimisto.fi.

Code Academy -ohjelman suunnittelusta ja toteutuksesta vastaa Saranen Consulting tiiviissä yhteistyössä Varsinais-Suomen ELY-keskuksen ja TE-Palvelujen kanssa.

Kysy lisätietoja: Mirja Hosionaho, p. 044 238 2144, mirja.hosionaho@saranen.fi

 

koodaus, softa, kehitys, frontend, backend, fullstack, Java, Python