(Poistunut julkaisusta)

Konttoriliiketoiminnan kehityspäällikkö
POP Pankkiliitto osk

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.2.2019

TARJOLLA HUIPPUTASON NÄKÖALAPAIKKOJA KEHITTÄMÄÄN KOTIMAISEN PANKKIRYHMÄN KONTTORILIIKETOIMINTAA

POP PANKKI -RYHMÄ

POP Pankki -ryhmä on suomalainen finanssiryhmittymä, johon kuuluu 26 POP Pankkia, verkossa toimiva vakuutusyhtiö Suomen Vahinkovakuutus Oy (POP Vakuutus), keskusluottolaitos Bonum Pankki Oyj ja keskusyhteisö POP Pankkiliitto osk.

 

Haemme POP Pankkiliittoon
KONTTORILIIKETOIMINNAN KEHITYSPÄÄLLIKKÖÄ

Olet avainasemassa kehittämässä POP Pankkien konttoreiden liiketoimintaprosesseja ja palveluita. Osallistut merkittävässä roolissa toimihenkilöiden uusien digitaalisten työkalujen suunnittelemiseen ja kehittämiseen sekä myynnin valmentamiseen konttoreissa. Vastaat mittavan peruspankkijärjestelmäuudistuksen kouluttamisesta ja jalkauttamisesta konttoriverkostoon. Työ sisältää jonkin verran matkustamista kotimaassa. Toimit osana tuote- ja palvelukehitystiimiä ja sparrailutukenasi toimii koko POP Pankkiliiton henkilökunta, että konttoreissamme toimivat rautaiset pankkiliiketoiminnan asiantuntijat.

 

Odotamme Sinulta

Laajaa kokemusta pankkiliiketoiminnasta sekä konttoritoimintojen kehittämisestä. Olet ratkaisukeskeinen, myyntihenkinen ja innostut uusien asioiden kehittämisestä. Pystyt hahmottamaan laajoja kokonaisuuksia ja kuvaamaan prosesseja, joissa huomioit sekä asiakkaan, toimihenkilön että pankin näkökulman. Haluat haastaa olemassa olevat käytännöt ja toimintaasi ohjaa loputon halu kehittää toimintamalleja entistä paremmiksi. Olet myös valmis tekemään asioita uudella tavoin. Työntekijänä olet energinen, omaat paineensietokykyä etkä pelkää tarttua vaikeisiinkaan töihin. Pystyt tekemään töitä itsenäisesti ja kuljettamaan projektit alusta loppuun. Kokemus peruspankkijärjestelmä­uudistuksen läpiviennistä on ehdoton vahvuus.

Mikäli koet olevasi edellä mainittu henkilö, niin tervetuloa joukkoomme!

 

Tarjoamme sinulle:

  • Monipuoliset työtehtävät, mahdollisuuden kehittyä ja päästä aidosti kehittämään uusia toimintatapoja vakavaraisessa ja kehittyvässä pankkiryhmässä.
  • Dynaamisen yrityskulttuurin ja ketterät toimintatavat.
  • Kilpailukykyisen palkkauksen sekä hyvät henkilöstöedut
  • Tiiviin työyhteisön ja mahtavat työkaverit!

 

Lähetä hakemuksesi saman tien – hakuaikaa on su 24.2.2019 asti, mutta käynnistämme haastattelut jo hakuajan kuluessa. Lisätiedot tiistaina 19.2. kello 14-16.30: Milla Luoma, Liiketoiminnan kehityspäällikkö, tuote- ja palvelukehitystiimin esimies (0405673038, milla.luoma@poppankki.fi)