(Poistunut julkaisusta)

Kontti-päällikkö
Suomen Punainen Risti, Kontti

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.9.2020

Etsimme nyt Espoon Kontti-kierrätystavarataloon

Kontti-päällikköä

Etsimme nyt Kontti-päällikköä johtamaan Espoon Kontti-kierrätystavarataloa. 

Tehtäväsi on vastata yksikön toiminnasta, henkilöstöstä ja tuloksesta. Kontti-päällikkönä johdat työnjohtotiimisi kautta tavaratalon eri toimintoja ja toimit työnjohtotiimin ja muun henkilöstön esimiehenä. Vastuullesi kuuluu ohjata ja kehittää yksikkösi toimintaa Kontti-ketjun strategian ja ketjukonseptin mukaisesti. Raportoit myymäläntoimintojen johtajalle.

Tehtävässä menestymiseen tarvitaan vahvaa osaamista mieluiten vähittäiskaupan alalta, hyviä sosiaalisia taitoja ja kokemusta esimiestyöstä. Arvostamme tehtävässä hyvää organisointikykyä ja suunnitelmallista toimintatapaa. Myös verkostoituminen ja toimiminen kumppanuuksissa ovat tärkeä osa tehtävää.

Tarjoamme sinulle haasteellisen tehtävän, jossa yhdistyvät kaupallinen toimintamalli sekä kierrätys- ja työllistämistoiminta. Tehtävässä menestymistäsi tukevat ketjuorganisaation tuki ja toimiminen osana maailman suurinta avustusjärjestöä.

Tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva ja kokoaikainen. Työehdoissa ja palkkauksessa noudatamme sosiaalialan järjestöjä koskevaa työehtosopimusta. 

  • Hakuaika: 4. –20.9.2.2020

Täytä sähköinen hakemus palkkatoiveineen osoitteessa https://rekry.redcross.fi/meprekry viimeistään 20.9.2020. Liitä hakemukseesi myös CV.