Kontittaja/DIY-sankari (raskas puoli), Hyvinkää
Aalto Henkilöstöpalvelut

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 7.1.2021

Aalto Henkilöstöpalvelut on voimakkaasti kasvava henkilöstötalo. Olemme osa kansainvälistä OTIGA GroupiaOlemme yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. 

 

Leikitkö lapsena jatkuvasti legoilla ja nykyään olet ensimmäinen yhteyshenkilö, kun lähipiirissä tarvitaan korjaamista/fiksaamista/remonttiapua? Jos nautit näpräämisestä, rakentelusta ja isoista koneista, niin tässäpä sulle paikka.

Haemme Hyvinkään konepajalle pakkaajaa/varastomiestä/DIY-sankaria, jolla pysyy hallussa niin käsisirkkeli, viimeistelynaulain kuin vastapainotrukki ja miksei vetomestarikin. Toimenkuva painottuu lähettämön puolelle, jossa työparisi kanssa suunnittelet ja toteutat erilaisten kappaleiden lastaamista ja pakkausta niin merikontteihin, fläteille kuin trailereihin. Käsiteltävät kappaleet ovat 15-50 tonnin painoluokassa ja mitat useissa metreissä kanttiinsa, joten työn on syytä olla erittäin tarkkaa ja huolellista. Valmiita ohjeita ei ole vaan pelisilmää ja suunnittelutaitoa tarvitaan erilaisille pakkaus- ja tukirakenteille. 

Työkoneiden puolesta isot haarukkanostimet, vetomestari ja siltanosturi kuuluvat vakiovarusteisiin. Kaikki koneet on helppo oppia, joten ihan jokaisesta ei valmista kokemusta tarvitse olla. Valmistusmateriaali koostuu vaihtelevasta puu- ja pakkausmateriaalista kakkosnelosesta alkaen.

Koulu- ja/tai työtausta tähän pestiin on toissijainen. Hommaa on menestyksekkäästi hoidettu niin yhdistelmäkuskin, kirvesmiehen kuin ahtaajankin taustoilla, sillä kaikki esimerkit tuovat omalta osaltaan tarvittavaa tietotaitoa raskaimman luokan pakkaus- ja lastaustyöhön. Kädentaidot, pelisilmä ja huippuunsa hiottu säntillisyys ovat avainkriteerit.

Työtä tehdään kahdessa vuorossa, pääsääntöisesti arkisin. Välttämättä juuri varastoympäristöstä ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta ja tutkintoakaan et tarvitse. Huippu-urheilija ei tarvitse olla, mutta luonnollisesti varastoympäristö vaatii hyvää peruskuntoa ja -terveyttä. Palkkaus TES mukainen ja aloitus periaatteella heti.

Edellytämme:

  • Kädentaitoja ja pelisilmää rakenteiden suunnitteluun
  • Halua ja kykyä opetella uusia laitteita ja koneita
  • Äärimmäisen tarkkaa ja huolellista otetta työhön
  • Valmiutta vuorotyöhön

 

 Tarjoamme:

  • Asianmukaisen (TES) korvauksen työstä
  • Mahdollisuutta kehittää omaa ammattitaitoa pidemmälle ja laajempiin tehtäviin
  • Vaihtelevia työtehtäviä
  • Asianmukaiset ja laadukkaat työvarusteet

 

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen oheisen linkin kautta. Nopeat syövät hitaat, sillä haastattelut aloitetaan jo ennen hakuajan umpeutumista.

Lisätietoja työstä antaa henkilöstökonsulttimme Mika Laakso

050 415 2893
mika.laakso@aaltovoima.fi

 

Tutustuthan Aaltovoiman vinkkipalkkio ja suositteluvideoihin:

https://www.youtube.com/watch?v=QFkvPVC31cU

https://www.youtube.com/watch?v=TFjqszrbhfY

 

Löydät meidät myös Facebookista:

https://www.facebook.com/aaltovoima/

Säilytämme henkilötietoja niin kauan kuin se on rekrytointiprosessin, työnhakijalle tai työnantajalle tarjottavien palvelujen kannalta tarpeen. Säilytysajassa huomioidaan voimassa olevan lainsäädännön määräykset. 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot